• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlık almak istiyorum nereden bakılmalı ,uygun fiyata

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Merhaba Kızlar,

Çanakkale,Şarköy oraları çok seven insanım .Yazın olduğunda bayram olduğunda hep derim bir yazlığımız olsa da gitsek diye. Otellere gitmek yerinde diye ,ama şöyle ki evde bir çalışan insanım ,babamın emeklisi de var ama Abim , ablam için krediler çektim düğün için ,Biri 2014 te bitiyor diğerisi ise 2016 'da aldığım maaş 1500 tl ,Kredi çekip ev almak istiyorum fakat uygun olsun istiyorum ,yakın olsun istiyorum , resmi tatillerde de izin alıp bikaç günüğüne gitmek için .

Nereleri önerirsiniz? Sakarya sapanca da çok güzel havuzlu evler var fakat deprem bölgesi diyor annem .ne yapsam bilemedim 80 000 TL gözden çıkardım.

Nerelere baksam ,hangi bankanın konut kredisi uygun ,1500 tl maaş için kredi çıkar mı bana?yardımlarınıza ihtiyacım var.

ya bızde bakıyoruz annemler almak ıstıyor bız ıstanbuldayız sarkoyu bende cok sevıyorum aksamları cok guzel oluyor
gunduzlerıde rahatsız edecek tıpler yok
sarkoyde dun sahıbındende.de 28 mılyara sıtelerde kucuk bır ev buldum ama oyle yazlık onu arkası bag bahce fılan degıl asla bıtısık sıteler
ne bılım soyle 30-40 bulunur ama bızımkılerın ıstedıgı arsa
uzerıne prefabrık ev alıp koymak ıstıyolar

80 . bin mi :S 1500 tl maasınla nasıl odeyeceksın kaccc senede odeyeceksın :S karasu taraflarındada 32 bın tl buldum ben ama annemler oyle apartman daıresınde ıstemıyor sıfır evler ama

buarda sarkoyde bıze uzak kalıyor
yenıcıftlık sevmıyoruz hıc eglencesı yok

ya bızde bakıyoruz annemler almak ıstıyor bız ıstanbuldayız sarkoyu bende cok sevıyorum aksamları cok guzel oluyor
gunduzlerıde rahatsız edecek tıpler yok
sarkoyde dun sahıbındende.de 28 mılyara sıtelerde kucuk bır ev buldum ama oyle yazlık onu arkası bag bahce fılan degıl asla bıtısık sıteler
ne bılım soyle 30-40 bulunur ama bızımkılerın ıstedıgı arsa
uzerıne prefabrık ev alıp koymak ıstıyolar

Bende baktığımda 80 milayara buldum dubleks denize sıfır fakat merkezde değildi,senin baktığın yer merkez mi?
sakarya karasuya baktım şimdi çok güzel evler 50 milyara felan.
(Faal inşaat)
linkini atabilir misin?

umarım ailende kesesine uygun güzel arsa bulur canım.

80 . bin mi :S 1500 tl maasınla nasıl odeyeceksın kaccc senede odeyeceksın :S karasu taraflarındada 32 bın tl buldum ben ama annemler oyle apartman daıresınde ıstemıyor sıfır evler ama

buarda sarkoyde bıze uzak kalıyor
yenıcıftlık sevmıyoruz hıc eglencesı yok

orası sıkıntı zaten..şarköyü çok istiyorum ama uyguna pek yer yok .merkez olsun istiyorum..eğelnecesi dediğin gibi çok güzel oluyor.

Merkezi güzel .

Bende baktığımda 80 milayara buldum dubleks denize sıfır fakat merkezde değildi,senin baktığın yer merkez mi?
sakarya karasuya baktım şimdi çok güzel evler 50 milyara felan.
(Faal inşaat)
linkini atabilir misin?

umarım ailende kesesine uygun güzel arsa bulur canım.

sımdı ben yemege gıtcem gelcem
o zaman atarım ama benım karasudakı bulduklaırm apartman daıresı

senın buldugun baya bahcelı fılan mustakıl bır yazlık dımı 80 bınde cok ya
ne kadar zamandan zamana gıdılcekkı

sarkoydekı merkezde degıldı eger gıttıysen bılırsın
su lunaparkı gecınce ılerlıyorsun sıteler denk gelıyor mavı gecemıydı neydı benım bı arkadasımın yazlıgı var oradan oradan bılıyorum merkeze gene bı 15-20 yurursun yanı ama araba oldugu ıcın bızde sorun degıl de bılmıyorum bakalım aılem cok ıstıyor amabana gore ne bılım yakın olmalı sarkoyde 4-5 saat bıze

sımdı ben yemege gıtcem gelcem
o zaman atarım ama benım karasudakı bulduklaırm apartman daıresı

senın buldugun baya bahcelı fılan mustakıl bır yazlık dımı 80 bınde cok ya
ne kadar zamandan zamana gıdılcekkı

sarkoydekı merkezde degıldı eger gıttıysen bılırsın
su lunaparkı gecınce ılerlıyorsun sıteler denk gelıyor mavı gecemıydı neydı benım bı arkadasımın yazlıgı var oradan oradan bılıyorum merkeze gene bı 15-20 yurursun yanı ama araba oldugu ıcın bızde sorun degıl de bılmıyorum bakalım aılem cok ıstıyor amabana gore ne bılım yakın olmalı sarkoyde 4-5 saat bıze

Evet çok geldi ,ne kadar zamanda ödeyeceğim ,ki birde evlilik çıkarasa ne yaparım oda var..

Biliyorum oraları .Sahil kısmı olduğu için yürüyorsun da sıkıntı olmuyor ama mesafe olarak uzak malasefki,

karasu iyi mesafesi,fiyatı bakımından kesene uygun bulabiliyorsun .

bizim yalova çınarcıkta yazlgmız war.ilk grdigmzde 75 lira veriyoduk.7 seneyi geciyo kiramiz 15o oldu.satın almak istiyorum ama boyle insana koymuyo ilerde ins :) istanbuldan idoya binersen 45 dkda ordasın.egerki acık havada gdicem dersen 1 saat 45 dkda gdiyor turyol.cok yakın ve sakin bi yer.

bizim yalova çınarcıkta yazlgmız war.ilk grdigmzde 75 lira veriyoduk.7 seneyi geciyo kiramiz 15o oldu.satın almak istiyorum ama boyle insana koymuyo ilerde ins :) istanbuldan idoya binersen 45 dkda ordasın.egerki acık havada gdicem dersen 1 saat 45 dkda gdiyor turyol.cok yakın ve sakin bi yer.

peki nerede yazlığınız canım,oralardan da bakabilirim . akşamları felan nasıl oluyor merkez mi ulaşımı kolay mı canım?

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

peki nerede yazlığınız canım,oralardan da bakabilirim . akşamları felan nasıl oluyor merkez mi ulaşımı kolay mı canım?

Canım valla merkezdeyiz tam zaten :) 3 dk yürüyorum sadece..DEnizede 50 10 mtre felandır.Akşamları çok güzel..Ama şöyle söylim böyle antalya izmir vs yerlerdeki gibi değil..3 tane diskosu var sadece..Çay içme cafe gibi yerleri çok..Bide yakın yani..Ananemler annemler felan 3o senedir ordalar bizde düşünüyoruz ev almayı ama kira uygun o yüzden oturuyoruz :)

Bizim yazlıkta Tekirdağ Yeniçiftlikte biz memnunuz ama pek öyle eğlence yerleri yok zaten merkeze yakın çay bahçesi cafe var ama eğlence isterseniz tam Tekirdağ merkeze gitmeniz lazım denizide temiz ama burada yazlık dubleks 90 binden başlıyor ama biraz daha içe doğru daha ucuza alabilirsiniz şuan evini satan çok burada..Diğer seçenek Erdek olabilir size amcamın yazlığı orada ve eğlence bize göre biraz daha fazla ama pek yakın değil feribotla sürer yine 3-4 saat düşünün derim..

Canım valla merkezdeyiz tam zaten :) 3 dk yürüyorum sadece..DEnizede 50 10 mtre felandır.Akşamları çok güzel..Ama şöyle söylim böyle antalya izmir vs yerlerdeki gibi değil..3 tane diskosu var sadece..Çay içme cafe gibi yerleri çok..Bide yakın yani..Ananemler annemler felan 3o senedir ordalar bizde düşünüyoruz ev almayı ama kira uygun o yüzden oturuyoruz :)

canım bende öyle disco bar gezen insan değilim açıkcası, Sakin kafamı dinlemek istiyorum istanbulun kalabalığı ,iş yoğunluğu ciddi anlamda yoruyor beni,o yüzden akşamları sahilde yürüyecebileceğim ,çay içeileceğim yer arıyorum açıkcası,senin dediğin yer bana göre ..

kira gerçekten uygunmuş,yıllık veriyorsunuz sanırım...

Bizim yazlıkta Tekirdağ Yeniçiftlikte biz memnunuz ama pek öyle eğlence yerleri yok zaten merkeze yakın çay bahçesi cafe var ama eğlence isterseniz tam Tekirdağ merkeze gitmeniz lazım denizide temiz ama burada yazlık dubleks 90 binden başlıyor ama biraz daha içe doğru daha ucuza alabilirsiniz şuan evini satan çok burada..Diğer seçenek Erdek olabilir size amcamın yazlığı orada ve eğlence bize göre biraz daha fazla ama pek yakın değil feribotla sürer yine 3-4 saat düşünün derim..

Erdekte uzak ama orayıda ablam çok seviyor. orasıda olabilir tabi..fiyatlar hani nasıl ,benim bulduklarımda 100 milyardan aşağısı yok..tekirdağını nedense sevemiyorum banada yakın aslında ama ne bilim belkide hiç orada kalmadığımdan olabilir.

Erdekte uzak ama orayıda ablam çok seviyor. orasıda olabilir tabi..fiyatlar hani nasıl ,benim bulduklarımda 100 milyardan aşağısı yok..tekirdağını nedense sevemiyorum banada yakın aslında ama ne bilim belkide hiç orada kalmadığımdan olabilir.

Erdekten 80 bine çok rahat alırsınız hatta dubleks alma şansınız bile var ama am merkezde olmasada biraz içlere doğru bulunur ve kışın evler biraz daha ucuza gidiyor bunuda göz önünde bulundurun derim ben..

Erdekten 80 bine çok rahat alırsınız hatta dubleks alma şansınız bile var ama am merkezde olmasada biraz içlere doğru bulunur ve kışın evler biraz daha ucuza gidiyor bunuda göz önünde bulundurun derim ben..

alabilir myiz bilemiyorum haklısın aslında kışın bakmak daha mantıklı .

Back