yazın converse??

destici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
186
0
46
Bursa
sizde yazın uzun converse dışarıdan nasıl duruyorrr??? işe giderken giymeye rahat ayakkabı istiyorum converse aklıma geldi sizce alsam nasıl olurrr ??? akıl verir misinizzz???

yaaaa yardımmm edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52::84: yarın çıkıp alıcam ama kararsızlık olunca yine alamadan dönerim :50:

al cnm ben giyiyorm yaz kış hem çok rahat hemde kumaş türü olduğu için ter yapmıyor.kotların altındada güzel duruyor

al canım al..ben bayılıyorum converse e yaz kış giyerim..hatta şimdi 2 tane beğendim trendyoldan sipariş vericem..

ewet hem alırsam beyaz istiyorum ama yaz günü herkez açık ayakkabı giyiyor o yüzden karasız kaldım acayip durmasında...

uzundan kastin bilekli olanlar sanirim. bence uzun alma. uzunun modasi kalmadi kisalar daha guzel bence. yazin giyilir converse ama hicbir ayakkabi koku yapmiyo, converse koku yapiyo bende. bi de converse gibi keten ayakkabilar cok moda. keds var mesela. kirmizisina bayildim. her rengi var. bi bak istersen.

uzundan kastin bilekli olanlar sanirim. bence uzun alma. uzunun modasi kalmadi kisalar daha guzel bence. yazin giyilir converse ama hicbir ayakkabi koku yapmiyo, converse koku yapiyo bende. bi de converse gibi keten ayakkabilar cok moda. keds var mesela. kirmizisina bayildim. her rengi var. bi bak istersen.

ewet bilekten olan.. daha 1 ay önce beyaz nike aldım o yüzden uzun alayım dedim ama :26:

aaa bende beğendim ordakiler hem ince taban çok hoşuma gitti. sen hangilerini beğendin ?

canım ben hep tükenenlerden beğendim maalesef:( ama şu 2 sinde karar kıldım $ttttccc.webp$ffff3333.webp

hehehehe.. şimdi abimle konuştum ordan beğen kartla alalım dedi annemde numaralar birbirini tutmuyor almayın diyip duruyor. senin başka markalardan orda numarası aynı olan var mı? kalıplar farkediyor mu acaba :26:

canım converse de numara hep oynuyo zaten...gecen bi yerde 38 denedim kocaman oldu.normalde 38 giyerim halbuki..istersen bi numara küçük söyle..olmazsa zaten 7 gün içinde iade sansın var.. ben hiç orjinal allstar almadım alan biri yazsa daha doğru olur..

hmmm bende 38-38.5 giyiyorum. alıp öyle yapmakta mantıklı ben eğer siteden alamazsam orijinal istiyorum :61:

canım netten alıcaksan kesnlkle trendyoldan al fiyatlar yarıyarıya..ama bende de kart yok işte annemden yürütecem mecbur :D

ewet orası çok uygun hem orijinal alana kadar ordan 2 tane alınır çeşit çeşit giyerim. de benimde annem problem bakalım abim ne dicek yarın bi gezelim diyorlar sonra alamazsam direl sipariş veririm.(abimin karttan :66:)

Hem yaz hem kış için uygun=) yazın açık renkler,sonbahar-kış koyu renklerden kullanılırım.

sandalet tarzi converse begendim yazlik diye buna derim evt gercktende koku yapiyorr corapsiz cikamazsin.corap giydiginde de ayaklar bilmem kac derece asfalt zemin sicaginda piser.bu süper bişeyy birakin ayaklariniz oksijen alsinn :)) farkli olmayi sevenleree (:

$CNVRSE.webp

Bende converse i yaz kış giyerim yazın beyaz ve pembe rengini çok beğeniyorum.Eşimde lacivert beyaz ve yeşilini giyiyor hep Hiçte abes durmuyor bence :34:için rahat bir şekilde kullan.Hiç koku ve terlemede yapmıyor bez olduğu için hava alıyor.:21::21::21:

Back
X