Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım cilt tipine göre değişiyor,bazı ciltler ne yaparsa yapsın hemen esmerleşiyo (genelde buğday tenliler ve esmere dönük ciltler hemen bronzlaşır),ben süt beyazıyım,60 SPF kullanıyorum ve denize de girsem havuza da girsem,güneşte de kalsam cildim koyulaşmaz biraz kızarır o da ertesi güne düzelir,ama bende de çok beyaz tenli ve kızıl saçlı olduğum için dikkat etmezsem güneş lekesi sorunu oluyo,şu anda yok ama deniz kenarı bi yerde 1 hf tatil yapsam omuzlarım dekolte bölgem güneş lekesi olur senağlama
bende bi türlü esmerleşemiyorum ama güneşin altında çok kalırsam biraz kızardığım oluo
bende bronz ten istiyorum ama kullanmadığım krem yapmadığım şey kalmadı olmuo işte senağlama
güneşten kaçmak mümkün değil..güneşte çıkıosak yancaz malesef =( bende beyaz tenliyim azıcık buğdaylaştım..güneşin altında mecbur durmak zorundaydm işlerden dolayı...50 faktör sürüyorum bende..öğlen güneşe çıkmak zorundaysanız ve insanların ne düşündüğü umrunuzda değilse açın şemsiye ve gölgede yürümeye çalışın...bol bol domates tüketin ve kese yapın bol bol..rengin eski haline gelmesin sağlar..hatta hamama gidin bi ara...ama yanmamak için yapılcak başka bişey mümkün değil malesef...
bende bi türlü esmerleşemiyorum ama güneşin altında çok kalırsam biraz kızardığım oluo
bende bronz ten istiyorum ama kullanmadığım krem yapmadığım şey kalmadı olmuo işte senağlama
cnm niveanın güneşsiz bronzluk serisini kullanmayı dene.çok güzel ben çok beğendim.4-5 gün kalıo.sonra yeniliosun.
birde arkdaşlar bu güneş kremlerini evde otururkende kullanmak gerekirmi yoksa sadece dışarı çıkarkenmi. gözeneklerim dolduğu için fazla kullamak istemiyorum