- 30 Temmuz 2012
- 731
- 2
yani öyle yorumlar yapılmış ki şaştım kaldım..sanki ücra küçük bir anadolu şehrinden bahsediliyor..kötünün iyisiymiş gibi..arkadaşım ankara bu ülkenin başkenti..en gelişmiş illerinden birisi..her türlü imkan mevcut...çok şanslısınız orda yaşıyacağınız için...kendimde dahil çevremde okadar çok insan varki ankarada yaşayabilmek isteyen..ama işte hayat şartları beni çok mutlu eden bişey bi başkasına ceza gibi gelebiliyor..ama çok merak ettim ankarayı beğenmeyen arkadaşlar izmir istanbul antalya vs haricinde türkiyenin diğer illerinden haberdarlar mı?...
Burda Ankara hakkında ki tek kötü yorumu ben yaptım sanırım lafın bana bahsettiğin tüm illerde yaşadım hatta muğla,trabzon,zonguldak'ı da ekleyebilirsin saydıklarında hepsi ile kıyaslayarak söylüyorum. Sanırım siz Ankara'da yaşamıyorsunuz ''yaşayabilmek isteyen'' derken kendinizide kattığınız için bence yaşamadan bu kadar keskin yorumlar yapmayın.Zira yaşamadan kimse bilemez nerenin nasıl olduğunu. Evet bu ülkenin başkenti haklısınız ne diyeyim burayı bu hale getirenler, bu kadar gelişimini yavaşlatanlar utansın