Yazım yanlışı soğuma sebebiniz olur muydu

Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Offf hem de nasıl. Yani dilimize yabancı dillerden geçmiş bazı kompleks kelimeler yanlış yazılabilir ama, deyil, miğde, herkez, eyer vb çok temel kelimeleri görünce buz gibi oluyorum ☹️

Bir de bağlaçlara çok önem veriyorum ben. Bilmiyorum herkes benim gibi olmayabilir 😊

Offf hem de nasıl. Yani dilimize yabancı dillerden geçmiş bazı kompleks kelimeler yanlış yazılabilir ama, deyil, miğde, herkez, eyer vb çok temel kelimeleri görünce buz gibi oluyorum ☹️

Bir de bağlaçlara çok önem veriyorum ben. Bilmiyorum herkes benim gibi olmayabilir 😊
Bende aynı sizin gibiyim, temel kelimelerde yanlış yapılınca direkt gözümden düşüyor

Bilemedim :) bana yürüyen bir çocuk vardı o öyleydi ama daha çok emoji yolluyordu. Yine aklıma geldi gıcık oldum. Bence içiniz ısınmamış. Aksi halde şirin gelirdi

Tahammül edemeyeceğim şeylerden biri ne yazık ki. Takıntılıyım bu konuda zaten. Özellikle “de, da, ki” ayrı yazılması gerekeni birleşik, birleşik yazılması gerekeni ayrı yazdıklarında. Bir de eğer yerine eyer, değil yerine deyil gibi olunca eyvah ki ne eyvah! 😂

X