Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisi Allah rızası için şuraya konu sahibinin mesajlarına otomatik beğenme butonu koysun, muhteşem muhteşem demekten parmaklarım yoruldu artık. 😅

Hadi son bir tane daha koyalım: 😍

Tavsiyeye ihtiyaç bile kalmamış aynen devam ❤️

Siz aslanlar gibi örnek oluyorsunuz, harikasınız. 😍

Birisi Allah rızası için şuraya konu sahibinin mesajlarına otomatik beğenme butonu koysun, muhteşem muhteşem demekten parmaklarım yoruldu artık. 😅

Hadi son bir tane daha koyalım: 😍

Tavsiyeye ihtiyaç bile kalmamış aynen devam ❤

Siz aslanlar gibi örnek oluyorsunuz, harikasınız. 😍
Canımm teşekkür ederim, dua edin benim için hakkımda hayırlısı olsun

Hala yazmadı mı? Yazmadıysa da sizi cezalandırmak içindir. Mutlaka yazacak öyle ya da böyle

Anne baba dolduruyordur. 🤦‍♀️
Bu site çocuğu alacağım diye tehdit edip, iki haftada bir çocuğu ancak gören eski kocalarla dolu. Yargımız yavrusuna sahip çıkan anneyi koruyor net.

Bence bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Dediğiniz ayrı oda mevzusu ve yaşam koşulları evlat edinme prosedürü olarak uygulanır. Kendi çocuğunuzun velayetini alırken değil.

Birşeyi biliyorsanız söyleyin faydanız olsun bilmiyorsanız susun hiç olmazsa zararınız olmasın

Tavsiyenizi aynen size iade ediyorum bizzat sahit oldugum konu bu siz hic sahit oldunuz mu cekismeli bosanmalarda helede velayet mevzusunda bu prosedur uygulaniyor mu uygulanıyor mu varsa tanidik avukatiniz arayip sorun bakalim

Tavsiyenizi aynen size iade ediyorum bizzat sahit oldugum konu bu siz hic sahit oldunuz mu cekismeli bosanmalarda helede velayet mevzusunda bu prosedur uygulaniyor mu uygulanıyor mu varsa tanidik avukatiniz arayip sorun bakalim
Ben o davaların yıllardır içindeyim :))

Siz size anlatılanı biliyorsunuz bende girdiğim celseleri biliyorum yazdığım dilekçeleri biliyorum aramızdaki fark bu....

Sırf yazmış olmak için bişey yazmayın kadın zaten hamile ve çocuğu elinden alınır mı diye korkuyor. Siz gelmiş Ali'nin Veli'nin hikayesini anlatıp bilmediğiniz konularda akıl veriyorsunuz..

Siz size anlatılanı biliyorsunuz bende girdiğim celseleri biliyorum yazdığım dilekçeleri biliyorum aramızdaki fark bu....

Sırf yazmış olmak için bişey yazmayın kadın zaten hamile ve çocuğu elinden alınır mı diye korkuyor. Siz gelmiş Ali'nin Veli'nin hikayesini anlatıp bilmediğiniz konularda akıl veriyorsunuz..
Avukat mısınız? Size bir kaç soru sormak isterim

Yakıyorum ben gemileri !!

eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)

GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
Eşinizin ailesiylemi yaşıosunuz?

Avukat mısınız? Size bir kaç soru sormak isterim
Ben şu an mühendisim. Uzun süre avukat yardımcısı olarak çalıştım.

Mesleğim gereği şu an imar sorunları, izale- i şuyu davaları ve arabuluculukta yapıyorum.

Boşanma ve nafaka konusunda çok detaylı bilgi verebilirim. Davadan icraya hatta haciz aşamasına kadar her adımında yer aldım bu tür davaların

Ben sahit oldum sabahta yazdım size ust komsum bosandı bizzat sahıtlık yaptım, Cocugunu aldı koye dondu kocası burda sehırde kaldı.
Koyde mı yasıyorsun sorusu sorulmadı odası var mı sorusu da sorulmadı, cocuk anneye verildi olay bıttı

Ben zaten bunu soyledim amacim kimseyi korkutmak yada uzmek degil ayrica sizin avukat olduğunuzu hic sanmiyorum zira olan birseye yok diyebiliyorsaniz bu sizin art niyetli oldugunu gosterir

Ben sahit oldum sabahta yazdım size ust komsum bosandı bizzat sahıtlık yaptım, Cocugunu aldı koye dondu kocası burda sehırde kaldı.
Koyde mı yasıyorsun sorusu sorulmadı odası var mı sorusu da sorulmadı, cocuk anneye verildi olay bıttı

Cekismelimiydi babası istememis olabilir

Cekismelimiydi babası istememis olabilir
Cekısmelıydı neden hala oyledır boyledır diyorsunuz cocuk kucuktu, tıpkı konu sahıbının cocugu gıbı dırekt anneye verildi olay bu.
Babası neden istemesin, babası Bosanmak istemedi degıl kı cocugu istemesin elbette ister ki adamı hıc sevmem.
Yine de gul gıbı oduyor nafakalarını bu konuda takdir de ediyorum sureklı oglunun arkasında.
Cocugu mahkeme babası istese de annesıne verdi olay bu?
Babasının evınde odası vardı ustelık, anlatabiliyor muyum?

Ben zaten bunu soyledim amacim kimseyi korkutmak yada uzmek degil ayrica sizin avukat olduğunuzu hic sanmiyorum zira olan birseye yok diyebiliyorsaniz bu sizin art niyetli oldugunu gosterir

Lütfen şehir efsanelerinizi kendinize saklayın. Benim avukat olup olmamam da sizin zannınıza göre olmuyor. İdari davalarda ve imar davalarında avukatlara danışmanlık hizmeti veren bir insanım ben.

Yıllarca da aile davaları üzerinde uzman bir avukatın yanında çalıştım. Ha siz komşunuzun hikayesini dinleyip bizden iyi biliyorsanız da bilginizi rica ediyorum kendinize saklayın. Çünkü gerçekçiliği olmayan bir bilgi...

Cekısmelıydı neden hala oyledır boyledır diyorsunuz cocuk kucuktu, tıpkı konu sahıbının cocugu gıbı dırekt anneye verildi olay bu.
Babası neden istemesin, babası Bosanmak istemedi degıl kı cocugu istemesin elbette ister ki adamı hıc sevmem.
Yine de gul gıbı oduyor nafakalarını bu konuda takdir de ediyorum sureklı oglunun arkasında.
Cocugu mahkeme babası istese de annesıne verdi olay bu?
Babasının evınde odası vardı ustelık, anlatabiliyor muyum?
Boşverin Ali'nin Veli'nin hikayesi varken bize söz düşmez....

Konu sahibi barodan avukat talep et davan kolay bir dava zaten hiç korkma

Boşverin Ali'nin Veli'nin hikayesi varken bize söz düşmez....

Konu sahibi barodan avukat talep et davan kolay bir dava zaten hiç korkma
Aliyle velinin hikayesini bilmiyorum bizzat sahit oldugum davada Kucuk cocuk ıcın babasına sana verelim mi demediklerini anneye verdiklerini biliyorum, kulaktan dolma da degıl.
Boyle ısrarla babası ıstememıstır annesı vermıstır tarzı cumlelerı sevmiyorum
Konu sahıbının kocası da essek gibi gelip ayaklarına kapanacak konu sahıbının, oyle basit degıl o isler.
Kapanmazsa da ayaklarına konu sahibi, Karnında bebekle ardına dusmedıgı ıcın lutfen donuna kadar al, acıma.

Aliyle velinin hikayesini bilmiyorum bizzat sahit oldugum davada Kucuk cocuk ıcın babasına sana verelim mi demediklerini anneye verdiklerini biliyorum, kulaktan dolma da degıl.
Boyle ısrarla babası ıstememıstır annesı vermıstır tarzı cumlelerı sevmiyorum
Konu sahıbının kocası da essek gibi gelip ayaklarına kapanacak konu sahıbının, oyle basit degıl o isler.
Kapanmazsa da ayaklarına konu sahibi, Karnında bebekle ardına dusmedıgı ıcın lutfen donuna kadar al, acıma.
Donu dahi babasının üzerine hiç bişey alamam ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X