- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- Konu Sahibi kararsiz4300
Çok üzüldüm adınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wiz bilirsiniz tabi nasıl mutlu olacaksanız öyle devam etmeniz en iyisi çocuklarda mutlu bi ortamda büyümeli anne baba ayrı veya bir olsalarda önemli olan mutlu olmaları huzursuz ortamda büyümek inanın zor.Ben boşanacağım diye çıktım o evden..
Daha fazla gururumla oynatmayacağım, ben stres topları değilim. Paşa gönlü bilir. Kimse istemez çocukları varken ana baba ayrılsın. Ama böyle delirip panik atak olacagıma derim ki! Bir ayrılan biz değiliz.. ona ne cinsiyetini öğrenince söylerim! Nede doğurunca! Perişan ederim onu !!
Esin , elinden gelse gelinini yalınayak sokakta gezdirecek babasina sözüm ona göz dağı vermek için ev arayışına girdi...sonra sanki sen onların arasına girmişsin gibi seni harcadı...kaynin babası ile kavga ettiğinde de senin ayakkabı fiyatını ortaya atıp seni harcamisti..Karaktersiz adamlar belli ki herşeyde ailece seni öne atıp babalarının kendileri ile yaptığı munakasanin konusunu değiştiriyorlar.Çocuklarını görememeyi, boşanmayı göze aldı babamda baba diye vay beee. Sanki ya baban ya ben dedim. Sadece iki sokak öteye taşınacaktık.. hayırlısı olsun aradığı sorduğuda yok zaten benim ondan şans isteyeceğimi düşünüyor sanırım
Kesinlikle!! Bende bunu söylüyorum, benım ne şeyim vardıda hamile kadına geldiniz sataştınız harcadınız beni. Yazıklar olsun. Allaha havale ediyorum rabbim koymasın yanlarınaKaraktersiz adamlar belli ki herşeyde ailece seni öne atıp babalarının kendileri ile yaptığı munakasanin konusunu değiştiriyorlar.
insanlar korkup şahitlik yapmıyor artık. Ne güzel bir destek olmuş. Neden boşandı kadıncağız?Ben sahit oldum sabahta yazdım size ust komsum bosandı bizzat sahıtlık yaptım, Cocugunu aldı koye dondu kocası burda sehırde kaldı.
Koyde mı yasıyorsun sorusu sorulmadı odası var mı sorusu da sorulmadı, cocuk anneye verildi olay bıttı
Zaten onlara gösterme sorumluluğunuz yok. Eş kişisi ne kadar gösterirse o kadar görürler artıkDeğilll o yüzden o kapıyı çarptım. Çok yoruldum ve daha fazla katlanamayacğım.. annesini ve babasını hayatımın sonuna kadsr görmek istemiyorum.. yuvamın yıkılma sebebi onlar.. çocuklarımıda bunları anlatarak, boşanma sebebi onlar olarak büyüteceğim.. sevmesinler, tam mutlu olacakken ne hale düşürdüler sevmesinler.. halbuki ne kadar sevgiyle büyütmeye çabalıyordum..
kufur ediyordu cok adam, annesini babasını istemiyordu kızın kızı tek basına anne babasına yollamıyordu, para vermiyordu hıc, kızın evde yaptıgı isleri begenmıyordu, yemekleri begenmıyordu...manken gibi kıza sısmansın diyordu sureklı. Enteresan huyları vardı. Bıgun tatile gıttıler mesela, ıkı gun sonra geri geldiler otelde bile kavga cıkarıp herkese rezil olmuslar. Tuhaf bir adamdı, ben hastayım benı boyle kabul edeceksin diyormus her olay sonrası.insanlar korkup şahitlik yapmıyor artık. Ne güzel bir destek olmuş. Neden boşandı kadıncağız?
Ona kalsa bir gece ayrı yatamazdı o hemen geri gelin alıyım sizi yapardı babama gelip kalcagımda. Şimdi sıkıyor işte aramak başkomutandan emir vardırCanım hakkında hayırlısı üzme kendini şimdi kendini nasıl aramaz nasıl sormaz bizi nasıl hemen harcadı diye şeyler düşünebilirsin çoçuklarının babası o sevgi bağı hemen kopmaz acı çekebilirsin hep geleceğini düşün kalsan sinir hastası olurdun çoçuklarına iyi bir anne olamazdınn hep bunları düşün ki güçlü ol
Hep bir karikatür vardır ya denk gelmişsin kadın ve erkek sevgili ayrılırlar ilk hafta kadın saç baş dağınık perişan adam gözlüklü ve şıkOna kalsa bir gece ayrı yatamazdı o hemen geri gelin alıyım sizi yapardı babama gelip kalcagımda. Şimdi sıkıyor işte aramak başkomutandan emir vardır
Her türlü baskıyı yaptı, duygusal, tehtitler herşeyi yaptı.. başardı sonunda.. kına yaksın. Dik durmaktan başka çarem yok, bana ev tutup vazgeçen bir adamla o eve tekrar girmeyeceğim. Benim ne kadar üzüldüğümün haklı oldugumun farkındaydı çok savundu beni birden bire döndü. Ama ben dönek değilimBu saatten sonra ne kadar dik durabileceğinize bağlı herşey.Uzak durulması gereken erkeklerle ilgili bir psikoloğun konuşmasını dinlemiştim.Kendi ayakları üzerinde duramayan, maddi anlamda anne babasına bağımlı erkeklerde bunlardan biriydi.Adam evi ayırıyorum diye, iki atarlanmış babasına. O da muhtemelen hem duygusal, hemde maddi baskı uygulamıştır. Anında fikir değiştirdim deyip karşınıza çıkmış.Biri elinde biri karnında iki çocukla nereye, ne zamana kadar gidecek, mecbur geri döner diye düşünüp, sizede yolun açık olsun diyebiliyor.Sizin bir değeriniz yok,çektiğiniz sıkıntıların bir önemi yok onun gözünde.Madem aldınız bir karar, çocuklarınız ve kendiniz için ne yapabileceğinize, hayatınızı nasıl planlayacağınıza odaklanın.
Evet biliyorum o karikatürü perişan olucak zaten, ne cinsiyeti öğrenince söyleceğim, ne doğum yapınca. Herşeyi en son öğrenen o olacak. Elinden gelen çirkinlikleri yaptı bana, bende geri durmayacağım.. ellerinde kukla olmuş nasıl isterse öyle oynatıyor adamHep bir karikatür vardır ya denk gelmişsin kadın ve erkek sevgili ayrılırlar ilk hafta kadın saç baş dağınık perişan adam gözlüklü ve şık
1 ay sonra kadın makyajlı şık adam perişan
Yani onlar kendilerince şimdi erkeklik yapıyorlardır bir arkadaş yazmış gerçekten sıvazlıyorlardır böyle kadın mı olur vs hatta belki daha iyisini bulursun bile diyorlardır ama unutma ah çeken asıl kaybeden o olur böyle devam ederse
Ha galiba bir çok kv kp de aynı sanırım bende de çok fenaları var ama eşim işi gereği farklı şehirlerdeyşz ki onlar yüzünden boşanma noktasına geldik ve eşşm askında bana değil kötülüğü kendisine yapıldığını anladı inş sizin eşiniz de anlar
Ayrıca derler ya bir şey kirlenmeden temizlenmezmiş sizde bu resti çekmeseydiniz hep ezilecektiniz
Şu kk daki bazı kadınlar niye ısrarla evlilik sürdürme meraklısı anlamış değilim.Onlarınki kendi aralarında anlaşmzlıkmış ailelerle alakalı değil.Ama bir kp yüzünden bence böyle yapma eşin iyi biriyse iyi anlaşıyorsan uzakta daha iyi olursıunuz bence. Yani eve dönme dediklerini yaparsa eğer şans ver ama bir kere son şans ...
Allah yardımcınız olsun inş geri kalan hayatınız en güzel şekilde geçsinEvet biliyorum o karikatürü perişan olucak zaten, ne cinsiyeti öğrenince söyleceğim, ne doğum yapınca. Herşeyi en son öğrenen o olacak. Elinden gelen çirkinlikleri yaptı bana, bende geri durmayacağım.. ellerinde kukla olmuş nasıl isterse öyle oynatıyor adam
Amin inşaAllah sağolunAllah yardımcınız olsun inş geri kalan hayatınız en güzel şekilde geçsin
Teşekkür ederimBu kararlılık ve dik duruş olduktan sonra eminim ilerde herşey lehinize olacak.
Seviyorum böyle güçlü kadınları ♥