• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazgl Aldoan-Kiralk Adam

flzps

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
180
0
96
Kocaeli
kızlar kıralık adam okumanızı tavsıye ederım bır solukta bıtırılecek cok hos bır ask romanı

çok sıradan, türk filmi tadında bence gereksiz gibi ama sonunda ağlatmayı başardı beni o ayrı:gitme:

Şahsi fikrim, bu kitap tamamen para ve zaman kaybı idi benim için,hiç bir edebi ve öğretici yanı olmayan bir kitap-çık idi kendileri. şakkıdı

ben çok beğenmedim bu kitabı..hiç de bu kadar yalın bi kitap okumamıştım..sıfır tasvir çok şaştım valla:1shok::uhm:

beğenmedim daha farklı sürükleyici bir kitap bekliyordum.uğur önce yalnız bayanlara refakat ediyor sonrada iş büyüyor cinsel terapiye dönüyor.boş zamanlarında da hayalle birlikte oluyor.konu sadece bundan ibaret.

Bence kadın erkek ilişkilerinde yaşanan zorluklara oldukça gerçekçi biçimde değinilmiş. Okunmalı...

vallahi ben beğenmedim,çok basitti.okuyup da beğenmediğim ender kitaplardandı.olsa olsa bir öğleden sonra plaj kitabı olur.

Nefis bir kitaptı farklı bir konusu var.
Klasik türk filmi tadında hiç değildi. Gayet güzel bir hikayeydi.

Back