Sitede güncelleme var o yüzden çoğu kişinin eski konuları gittiPrensli konularimi geri istiyorum(
Ben sana demistim Instagramda normal, nazik, sapık olmayan erkek bulma olasılığın çok düşük diye. Hakaret etmiş üzüldüm senin adınaAdama fake dedim pis pis hakaret etti ordan da engelledi araplardan soğudum tamamiyle sosyal medyadan tanimadigim kimseyle konusmayacagim bunu dedi. diye adam sana bir adam yetmez diyor bana igrenc igrenc konistu engelledi mesajlari gec gordum yoksa benim birkac lafim olacakti midem kalkti
Instagramda degil kitap uygulamasinda dedi ben terbiyemi bozmadim saygisizca da konusmadim saygisizlik yapma fakesin dedim adam bana hakaret etti ne oldugu belli degil zaten.O adamin ismini de kirletiyorlar korkunçBen sana demistim Instagramda normal, nazik, sapık olmayan erkek bulma olasılığın çok düşük diye. Hakaret etmiş üzüldüm senin adına
Çokomun prensi hıhkitap uygulamasindan resmimi kaldirdim; cok fazla resim var insanlarin kimse de korkmuyor ilginctir .ben de bu adama 15 sene onceki resmimi atmistim:)sonra sildim tabi kendisi de demek ki oynamis adamin resmiyle uzanarak atmis
Hangi uygulama buInstagramda degil kitap uygulamasinda dedi ben terbiyemi bozmadim saygisizca da konusmadim saygisizlik yapma fakesin dedim adam bana hakaret etti ne oldugu belli degil zaten.O adamin ismini de kirletiyorlar korkunç
Sen git babayın çiftliğindeki pardon ahırındaki tosunların tezeklerini temizle diyemedin mi?Bana sefil hayatina devam et yazmis ve hakaret etmis resmen baskasinin kimligini kullanarak hakaret ediyor arap ulkelerinden .
Ya gerçekse, o zaman prens efendinin kalbi kırılmaz mı?Sen git babayın çiftliğindeki pardon ahırındaki tosunların tezeklerini temizle diyemedin mi?
Ben o konuya baya yazmıştım konu sahibi çok kararlı ailesini es geçip evlenecek gibi geldi banaBirisi vardı İzmirliymiş ama babası Diyarbakırlı damat istemediği için ev alsın altın alsın demiş. Kız da illa İzmir'den Diyarbakır'a taşınıcam diye tutturmuştu. Tam o esnada site çöktü.
Neden silindi ki
Adam hakaret etmis var mi otesi yaa fake hesap oldugu belli degil mi hangi prens hakaret edebilir prensi gectim adamlar kafayi parayla bozmus laralari varsa her seyi satin alabileceklerini saniyorlarSen git babayın çiftliğindeki pardon ahırındaki tosunların tezeklerini temizle diyemedin mi?
IZmirli biri diyarbakirlu biriyle evlenmez cok büyük sorun diyarbakirlilar izmirlilerden cok farkliBen o konuya baya yazmıştım konu sahibi çok kararlı ailesini es geçip evlenecek gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?