Yazdigim konular nereye gitti:(

Adama fake dedim pis pis hakaret etti ordan da engelledi araplardan soğudum tamamiyle sosyal medyadan tanimadigim kimseyle konusmayacagim bunu dedi. diye adam sana bir adam yetmez diyor bana igrenc igrenc konistu engelledi mesajlari gec gordum yoksa benim birkac lafim olacakti midem kalkti

Ben sana demistim Instagramda normal, nazik, sapık olmayan erkek bulma olasılığın çok düşük diye. Hakaret etmiş üzüldüm senin adına

Ben sana demistim Instagramda normal, nazik, sapık olmayan erkek bulma olasılığın çok düşük diye. Hakaret etmiş üzüldüm senin adına
Instagramda degil kitap uygulamasinda dedi ben terbiyemi bozmadim saygisizca da konusmadim saygisizlik yapma fakesin dedim adam bana hakaret etti ne oldugu belli degil zaten.O adamin ismini de kirletiyorlar korkunç

kitap uygulamasindan resmimi kaldirdim; cok fazla resim var insanlarin kimse de korkmuyor ilginctir .ben de bu adama 15 sene onceki resmimi atmistim:)sonra sildim tabi kendisi de demek ki oynamis adamin resmiyle uzanarak atmis

Ya benim de bazı gönderdiğim yorumlar gitmiş bazı tarih aralıkları komple gitmiş anlamadım da düzelir umarım

Ben o konuya baya yazmıştım konu sahibi çok kararlı ailesini es geçip evlenecek gibi geldi bana

Neden silindi ki

13 Ocak 2025 tarihinde yapılan güncelleme sonrasında öngörülemeyen sorunlar yaşanması sebebi ile sistem 13 Ocak 2025 tarihine geri dönmüştür.
13/30 Ocak 2025 tarihleri arasında yeni üyelikler, yapılan paylaşımlar ve profil güncellemelerinde kayıplar yaşanmıştır. Problemin tekrar yaşanmaması için önlemler alınmış olup yaşanan aksaklık için özür dileriz.

Şu anda da hepinizin bir takım sorunlar yaşadığınızı biliyorum, onları da çözmek için uğraşıyorlar.

Sen gerçek bir o sun her zaman sosyal medyaya girip farklı erkekler arıyorsun. Bir adam sana asla yetmedi. Seni suçlamıyorum, burada seninle bu kadar alçakta konuştuğum için kendimi suçluyorum. Eğer bu uygulamayı burada oluşturmasaydım senin gibi işe yaramaz bir o ile tanışmayacaktım. Seni özel ... telgraf numaramdan engellediğim için kızgınsın. Cehenneme git, seni burada da engelleyeceğim yazmis cevap vermeden engellemis bunlar nasil yaratiklar ya.kendi kadin avina cikmis igrenc igrenc konusuyor cok zoruma gitti fake hesaplardan yaziyorlar hep ,elinin arabinin turklerle ne isi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…