Prens deyince kafamda artık Giray Altınok'un canlanması peki?Prens gitti konular kapandı
HahahahaBen olsam sevinirdim silindiğine, siz niye dert ettiniz ki?
Prens deyince kafamda artık Giray Altınok'un canlanması peki?
Engelledi beni kitap uygylamasindan yaziyor artik cevap vermiyorum.Sanirim sitede bir problem var veri kaybi olmus ama sen ve Arap seyhini unutmak mumkun mu Cerencim yazi olmasa da kalplerimizdesin
O kim yahu, ben neyi kacirdim?Ay prens konusunu tam okuyamamıştım ama asıl Diyarbakırlı bir konu vardı. Ben daha ona yorum yapacaktım gerçek hayattan kanıtlı, sayın yönetim lütfen
Birisi vardı İzmirliymiş ama babası Diyarbakırlı damat istemediği için ev alsın altın alsın demiş. Kız da illa İzmir'den Diyarbakır'a taşınıcam diye tutturmuştu. Tam o esnada site çöktü.
Neden silindi ki
Millet konusu silinsin ister sizde o garip konuları görmek istiyorsunuz.Konularimi geŕi istiyorum verin bana konularimi(
KKda garip konulari okuyunca ben “ay aklimi delircem simdi”Ben olsam sevinirdim silindiğine, siz niye dert ettiniz ki?
Prens deyince kafamda artık Giray Altınok'un canlanması peki?
ben de o konudaydım. cok sinirlerim bozulmuștuBirisi vardı İzmirliymiş ama babası Diyarbakırlı damat istemediği için ev alsın altın alsın demiş. Kız da illa İzmir'den Diyarbakır'a taşınıcam diye tutturmuştu. Tam o esnada site çöktü.
Goruntulu konusurdum ama ya yapay zekayla konusuyorsamben de o konudaydım. cok sinirlerim bozulmuștu
tam saydıracaktım site çöktü
ceren senin prems çökertti siteyi diyolla yazık adamla bi görüntülü konusmadın. bsșımıza gelmeyen kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?