Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Tedas yanlışlıkla elektriğimizi kesmiş !
Elektrik gidince burda suda olarak olmuyor kuyu suyu sitenin
Sabah 7 den beri su ve elektrik yok

Esim tedasta bu işlemi düzelttirirken arabanın camını patlatıp içerdeki tüm eşyaları (bilgisayar ve kabloları) kızımın oto koltuğunu çalmışlar

Üzüntüden hasta oldum sesim çıkmıyor
Zaten canım sıkkın diye yazmıştım bugünde üstüne bu tuz biber oldu

Çok büyük geçmiş olsun canım benim. Benim de dün stresli kötü bir gündü. Hala sıkıntıyı halledemedim. Allah yardımcımız olsun.

Doktora gittim enfeksiyon kapmışım.
Bol sıvı yağsız tuzlu yiyecekler tüket dedi antibiyotik falan bi kaç ilaç verdi. Devamında isalde gelecek dedi oy naparım bilmem. Yatacaksın diyo hatun da 2 çocuk koca ev vallahi rezillik. Eşim çocuklara bakıyo çok şükür de yemek bulaşık ev bana bakıyo hadi hayırlısı

bende allahım kabul edrse bugün oruca başladım
akşam sahur soframı özenebözene hazırladım domates salatalık maydanoz yumurtamı haşladım
sonra yattım bi kalktım imsaka 5 dk var hemen evdekileri kaldırdım hemen acele bişeyler yedik
allahtan masayı yatmadan hazırlamışım yoksa yetişemezdik

bende allahım kabul edrse bugün oruca başladım
akşam sahur soframı özenebözene hazırladım domates salatalık maydanoz yumurtamı haşladım
sonra yattım bi kalktım imsaka 5 dk var hemen evdekileri kaldırdım hemen acele bişeyler yedik
allahtan masayı yatmadan hazırlamışım yoksa yetişemezdik
İlk günden ofsayt diyorsun yani :))

Doktora gittim enfeksiyon kapmışım.
Bol sıvı yağsız tuzlu yiyecekler tüket dedi antibiyotik falan bi kaç ilaç verdi. Devamında isalde gelecek dedi oy naparım bilmem. Yatacaksın diyo hatun da 2 çocuk koca ev vallahi rezillik. Eşim çocuklara bakıyo çok şükür de yemek bulaşık ev bana bakıyo hadi hayırlısı
Bak iyi ki gitmissin. Gecmis olsun tekrar. Mineral kaybın olmus demek ki. Corba yogurt ayran sebze bol salata iyidir.

N nscckts kendine geldin mi biraz.

X