- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.561
Ya walla hep unutuyorum ya
Ay sagol canım kurtuldum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya walla hep unutuyorum ya
Benim mide ve insulin direnci paralel bunu anladim. Dun arkadasin yaninda acaip yiyesim vardi. Dedim simdi 2 buyuk pizza gotursem yine doymam en iyisi yemeyeyim.Mide kötü olunca yenmiyo canım dikkat et kahve daha kötü yapar en azından bir iki gün ara ver
burdaa:)Nerdesiniz?
Nerde kaldım hiç bilmiyom ki canım ya dediğini de kaç defa yaptım anlatamam paso ter atıyorum ama bana moson demiyorfatma sen havaceryanında kalmışın terlemeden atmazsın sıcak bişeyler yapıp tere yat alkıncada sıcak duş al canım
Unutmasan iyi olur gözden kaçarsa yok yere eksi alırsınYa walla hep unutuyorum ya
Ay sagol canım kurtuldum valla
Salata yap ye üzerine limon yoğurt ve kekikle sos yapKızlar bugünde oruç tutamadım ne yesem simdi:??
Saol canım benim
Geçmiş olsun canımbenimde başım tuttu fenayım
Canım çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun üzüldümTedas yanlışlıkla elektriğimizi kesmiş !
Elektrik gidince burda suda olarak olmuyor kuyu suyu sitenin
Sabah 7 den beri su ve elektrik yok
Esim tedasta bu işlemi düzelttirirken arabanın camını patlatıp içerdeki tüm eşyaları (bilgisayar ve kabloları) kızımın oto koltuğunu çalmışlar
Üzüntüden hasta oldum sesim çıkmıyor
Zaten canım sıkkın diye yazmıştım bugünde üstüne bu tuz biber oldu