Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

images

Susuzluktan agriyor basin canimm yaa
Migren sorunum var canım artık susuzluktan mı açlıktan mı bilmiyorum 3gündür vardı ama hafifti dün coştu. Ağrıyla beraber mide bulantısıda oluyor o yüzden yiyemedim sahurda yok yani. Bugün oruç tutmadım bide üstüne grip oldum halim fena yani

Migren icin ilac kullaniyorum ben, uyumama da yardimci oluyor. Sen de alsan rahatlarsin belki.

Amann cok konusuyor o , once kendine baksin. :KK70:
Hamilelikten önce benimde vardı doğum emzirme derken kullanmadım. Sonra da fırsat bulup doktora gitmedim rapor çıkartmam gerekiyor aslında 1 aylık koruması olan bi ilaç varmış onun içinde rapor gerekliymiş ramazan sonrası kesin gidecem böyle olmuyor

Hamilelikten önce benimde vardı doğum emzirme derken kullanmadım. Sonra da fırsat bulup doktora gitmedim rapor çıkartmam gerekiyor aslında 1 aylık koruması olan bi ilaç varmış onun içinde rapor gerekliymiş ramazan sonrası kesin gidecem böyle olmuyor
Kuzum unv yillarimda bende de vardi
3 yil once cok yogun bir stres kosturma vs yasadim
Atak halinde geldi
Cok farkli
Bilinc kaybi gibi
Asiri yirgunluk stres dusunce yogunlssmssi derken beyin kitledi sanirim kendini.
Ben asla susuz ve nefessiz kalmamaya calisiyorum.
Ve gece yatarken sanki beynimi cikatip bir kenara koyar gibi dusunceleri kenara koyup uykuya dalnaya calisiyorum.
Yapabildigimce.

20 Mayis 2018 menusu :

N nscckts

10:00 hindibaa + yarim cappuccino

12:00 soya latte

13:00 zerdecal latte

16:30 yarim cappuccino

Bugun midem hic iyi degil . Bundan sonra bi sey yemem sadece bir kac saat sonta bitki cayi ve ayran icmeyi dusunuyorum.

N nscckts

19 mayis 2018 menusu

10:00 chai latte (sutlu chai cayiyla yapilan )

12:00 almond latte (badem sutuyle yapilan latte)

13:00 falafelli domatesli sandwich + turmeric latte(zerdecal tozuyla yapilan latte)

14:00 soguk latte(buna bi sey diyemiycem , tamamen sicak ve soguk oldugu icin.)

17:30 turmeric latte

18:30 yumurtali sebzeli ceyrek sandwich

19:00 15 badem + 2 bardak ayran

Bu kadar yedigim yeter. :confused:

Sonra 2 tatli patates + 1 kaynamis dolmalik biber .

Bir de bitki cayi ve normal cay . :cool:
Hahahah yoksa kahve dükkanı mi isletiyorsun. Canım çekti ha :))

X