- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.361
Benim kaldi daha. Sebzeli pilavim var bi de biterlerse 4 hafta bana da yeter. Gelsin Patatiiz ler :)Haha aynen güzeldi 1 ay yeter bu bana :))
Baska manalar cikaracagim bu cumlelerdenHaha aynen güzeldi 1 ay yeter bu bana :))
Bu hafta tahminim 1 kilo senin icinYa bira cips meyva cekirdek
Cosuyo bazrn
Ben hicbirini istemem normalde
Ama sutlu tatli olursa gicik olurim
Tuyerim geneldeAl tabağı dök kafasından aşağıya :)) ben bazen yediğini gırtlağına sokasım geliyor tıka basa ama yapmıyorum içimde yaşayan caniye uymuyorum
Zeyna sen de all star yap bizim gibi. Avatar in alt kismi:) aktif uye yaziyorrTuyerim genelde
Dur bakalim kuzum iyi godiyorBu hafta tahminim 1 kilo senin icin
Yav o gun denedim olmadi nedenseZeyna sen de all star yap bizim gibi. Avatar in alt kismi:) aktif uye yaziyorr
Benden sana bi patates çalışır:)Dur bakalim kuzum iyi godiyor
Isyerinde yogurt sebze haslama olmasi cok iyi
Ve fatma nin kabak onerisi aksamlati
Kabak harici me yapabilirim aksam sence
Benimde var ama eşime yedircem yarın kabak var dolapta bir poşet dolusu onu yiyeceğimBenim kaldi daha. Sebzeli pilavim var bi de biterlerse 4 hafta bana da yeter. Gelsin Patatiiz ler :)
Kisisel bilgilere gidiyorsun. Orada ozel baslik alti.Yav o gun denedim olmadi nedense
Baska ne olurBenden sana bi patates çalışır:)
Patates yumurta salata, ton balikli patates, kasarli patates. :)
Bugün biz pilavla aşk yaşıyoruz nereye çekersen oraya gidiyor cümleler:)))Baska manalar cikaracagim bu cumlelerden
Yok yaa çocuklar parka gitmek istediler, biraz dolaşıp geldik, hep birlikte yağ yakma olayı biraz zor bizde, ben o işi evdeki koşu bandında hallediyorum.Vayyy yağları yakıp geliceen hee
Ben et yemediğim icin genelde. Corba olabilir mercimek çorbası, domates corbasi. Sebzeli makarna, sebzeli pilav gibi.Baska ne olur
Oldi miiKisisel bilgilere gidiyorsun. Orada ozel baslik alti.
All zitar|r yazdin da hedef baslangic güncel :))Baska ne olur
Ya ben 76. 4 dum degil mi senin grupta ilkAll zitar|r yazdin da hedef baslangic güncel :))
Bak hedefimi ne yaptimmmAll zitar|r yazdin da hedef baslangic güncel :))
73 tun galiba ama senn bizden once başladın. Onu yaz.Ya nem 76. 4 dum degil mi senin grupta ilk
69 a ne kaldi şurada :)Bak hedefimi ne yaptimmm