- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.321
Gobeaaamm kuculuyorBence su ictigin su acacak seni. Haftada bir kilo bile verebilirsin.
Ben hep burdaydim. Yarin iki kursum var simdi cikarim o yuzden.
Seeenn napttin.
Baya bir alisveris gerektiriyor bu. Kiraz sapi yerine bulabilirim. Kiraz yemiyorum cunku.Evet canim
Limon salatalik zencefil maydanoz kiraz sapi
Seni asidik grubun basi yapabilir miyim.
Dikkat daginikligin var o zaman.Öyle çok ilgi alanım yok karışık önerebilirsin anaa ben de tam aksine kısa hemen bitenleri seviyorum kitap bile bitmedi diye bıraktım uzun sürüyo
Galiba var bilemiyciiiim uzun şeylerden sıkılıyorum hemen,bakıyım bi nasıl bir şeyDikkat daginikligin var o zaman.
Bilimkurgu ve yakisikli adamlari seviyorsan ARROW la baslayabilirsin.
Hadi yaaBaya bir alisveris gerektiriyor bu. Kiraz sapi yerine bulabilirim. Kiraz yemiyorum cunku.
Seni asidik grubun basi yapabilir miyim.
Kokulusabuna alkali yi verdim sana asidik .
Bugün annem de dolaba atmak için vişne almış saplarını ayırdım. İşe yarıyor demi ben de mi hazırlasam bu suyu tadı falan içilecek kıvamda mıHadi yaa
Cmt arastirma yapabilirim ama detayli.
Kiraz bende yemiyorum
1 kasa kiraz verdi kayinbiraderim.
Dagittim.millete ama saplarini geri isterim.dedim verirken
Canim.normalde evet zor gitmezKizlar ben bisey sorucam sezeryan dogum yaptim 2tane 1.5 yil arayla karnimin altindaki sarkiklik acaba kilolarimi verince gidermi sezeryan gobegi gitmez diyenler var ??
Canim pzt net anlasilir ama yemege spora dikkat etmek asil konuBugün annem de dolaba atmak için vişne almış saplarını ayırdım. İşe yarıyor demi ben de mi hazırlasam bu suyu tadı falan içilecek kıvamda mı
Hadi yaa
Cmt arastirma yapabilirim ama detayli.
Kiraz bende yemiyorum
1 kasa kiraz verdi kayinbiraderim.
Dagittim.millete ama saplarini geri isterim.dedim verirken
6 sezonluk aslinda. Sen bir sezonu izle.1 sezonlukmuş fırsat olunca izleyeceğim teşekkür ederim cano
Haaa ok o zaman
Bir hafta suremiz var. Acelesi yok sindire sindire.
48 kiloda bile gitmemismii oyyyCanim.normalde evet zor gitmez
Bir arladasim.var yoga egitmeni ve 48 kg falan orafa minik bor sarkiklik var hala
Fakat 2 gorumcem 2 cocuk dogurdular cok kilo aldi biri ama sonra verdi
DuMduz karni
Gidecek diye sen caba goster once
Sonra kas yapmaya calis vs
Şuan yaşadığım mutluluğu anlatamam hakikaten afiyet olsun bize lucy... yarın yine kabak yerim ben sıkıntı yok :))Doydugumu hissettim fatma. Afiyet olsun bize.
Gormedim canim ya.
Bir elin yarısı kadar nescafe koptummmVirgulu nereye koyalim tulip .
Kauınvalideler acele ettiriyor ya düğün masrafları onlardan düğünü de onlar istedi diye yapıyoruz zaten karışık işler birazNeden almak Orundasin anlamadim canim.
Kucuk.beden mi alsan acaba 2 var var daha kUzumm