Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Birde müşterilerimden biri vazgeçti iyiki işlemeden önce bir daha sormuşum yoksa 2 havlu çöp olacaktı. Malzeme alacaktım bi sorayım dedim ben vazgeçtim diyor unutmuş sipariş verdiğini.... ilginç
Ne garip insanlar var :KK64:

Kızlar ben kendimi tıkabasa yemiş gibi hissediyorum ama yemedim neden olaki yarını merak ediyorum 61in 100 gram altında çıksam tamamdır :)
Benim hedef tam olarak 58.9 Dukkani kapattim. Yarin acarim. :KK70:

Birde müşterilerimden biri vazgeçti iyiki işlemeden önce bir daha sormuşum yoksa 2 havlu çöp olacaktı. Malzeme alacaktım bi sorayım dedim ben vazgeçtim diyor unutmuş sipariş verdiğini.... ilginç
Kim vazgecti ki . Sor tabi ki , kimseye guvenilmiyor bu zamanda. :KK12:

Hayir yani almiyorsan alma, vazgeciyorsan da vazgec ama bildir yani.

Yani temkinli olmasam sorun olacak insan haber verir
Karakter meselesi iste fatmacim. Burada da var oyle tipler.

Bildirim zamani bildirmiyor mesela, baska yerlerde dolaniyor , bir hafta sonra bildirim yapiyor hanimefendi. Bizim topik icin soylemiyorum bunu ama bana cok ters birini bekletmek, sorumsuz olmak...

Benim hedef tam olarak 58.9 Dukkani kapattim. Yarin acarim. :KK70:

Kim vazgecti ki . Sor tabi ki , kimseye guvenilmiyor bu zamanda. :KK12:

Hayir yani almiyorsan alma, vazgeciyorsan da vazgec ama bildir yani.
İzmirden biri daha önce 1 tane aldı sonra 2 tane daha sipariş verdi. Bende bugün mesaj attım malzeme alıcam ücreti halledelim diye. Ben unuttum onu yaptırmayacağım diyor.
Almak zorunda değil ama unutmak ilginç

Karakter meselesi iste fatmacim. Burada da var oyle tipler.

Bildirim zamani bildirmiyor mesela, baska yerlerde dolaniyor , bir hafta sonra bildirim yapiyor hanimefendi. Bizim topik icin soylemiyorum bunu ama bana cok ters birini bekletmek, sorumsuz olmak...
Ay benim içime dert olurdu

Karnim ac degil de , bi seyler yemek istedim o yuzden bir kase yogurt yiyorum. Bi kase yogurt neyine yetmiyorrr zeynaaa. :KK70:

İzmirden biri daha önce 1 tane aldı sonra 2 tane daha sipariş verdi. Bende bugün mesaj attım malzeme alıcam ücreti halledelim diye. Ben unuttum onu yaptırmayacağım diyor.
Almak zorunda değil ama unutmak ilginç
O tamamen karakter yapisi unutmak filan halt etmis. Bildirmeye bile gerek gormuyorlar. :KK8:

Fatmacım keşke herkes senin gibi olsa, seninki yine sipariş verdiğini unutmuş, ben çocuğunu okulda unutan insanlar tanıyorum :deli::KK45:
Keske onlar hic anne /baba olmasa. :KK12:

Ben yarın sabah 66 noktalı bişeyler görücem Emin’im şuan zaten su dolu karnım (67.9)
Ama düz hesap 66.00 olamayacağım
66.5 olurum muhtemelen
Yemeyecektin o gözlemeyiiii:confused:
(Şaka yapıyorum alınma hee:KK19: ama yemesen iyi olurdu :KK30:)

Gozleme doyurmaz seni dedik, yerine baska bi sey yeseydin simdi ac olmayacaktin.

Ilk iki gun zordur sonra alisirsin. :KK51:

Eee ne anladim ben bu isten bugun de o civarlardaydin. :KK53:
A3D7CAAD-7D7A-4210-B37E-6DD19F338A84.jpeg

15 haziran da buydum.
5 gümde 65.8 bile saysam yarın sabahı. 3 kilo eder vermiş olduğum (ilk kilolar kastan gittiği için çabuk oluyo)

X