Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

merhaba kızlar
sıze bır sorum olacak
acıkcası abıye almak ıstemıyorum elımde var abıyem azcık daralttırırsam gayet guzel vucuduma oturacaktır
yalnız hangısıne neyı gıyeyım karar veremedım
suan elımdekılerın hepsı cok bol sadece bu 2 tanesı azcık bol mınıcık tadılat gerekecek bu yuzden bu 2 tanesınden bırını gıycem

ama uzun abıye mı olsun kısa elbıse mı cok kararsızım

temmuzun 2. haftası esımın yakın kuzenı olan amcası ogluyla benım arkadasım otelde düğün yapacaklar

hangısı daha uygun olur

Eki Görüntüle 2156969 Eki Görüntüle 2156970

yoksa bu mu ?

Eki Görüntüle 2156971
Eki Görüntüle 2156972

kısa olan siyah
uzun olan lacıvert renk

Düğün otelde olacaksa uzun olanı bence uygun hemde çok şık canım
Oyumu uzun olan abiyeye kullanıyorum :rapci:

merhaba kızlar
sıze bır sorum olacak
acıkcası abıye almak ıstemıyorum elımde var abıyem azcık daralttırırsam gayet guzel vucuduma oturacaktır
suan elımdekılerın hepsı cok bol sadece bu 2 tanesı azcık bol mınıcık tadılat gerekecek bu yuzden bu 2 tanesınden bırını gıycem

temmuzun 2. haftası esımın yakın kuzenı olan amcası ogluyla benım arkadasım otelde düğün yapacaklar

hangısı daha uygun olur

yoksa bu mu ?

Eki Görüntüle 2156971
Eki Görüntüle 2156972

kısa olan siyah
uzun olan lacıvert renk

İkisi de çok hoş, ama uzun olan bir tık daha hoş bence. Senin boyun da zaten uzun. Azıcık da topukluyla çok havalı olursun.

Kaç adet kayısı? :KK70: Normalde kayısı, şeftali, muz no no :duduk::skandal:
Şeftaliyle muz yemiyorum zaten kayısı da yemiyodum aslinda ama bunlardan yemek istiyorum. :KK45:
Zaten bir tanesi kiraz kadar yaa, çok minikler yaani 8-10 tane yiyesim var cok olmaz herhalde:deli:

Ben de mozaik pasta yemek istiyorum! :kk77:

2 den fazla yeme sakın :KK72:
Valla isteklere kalırsak yiyecek çokta işte n'aaparsın :KK53:
Geçen gün börek yaptım, sürekli çocuklara yedirmeye çalıştım bitsin diye, yoksa kaldıkça elim durmayacak biliyorum ben. Evde olmasa yemiyorum, dışarda reddedebiliyorum da yapınca gözümün önünde durmasın yeter ki:bicak:

Yok canım. Tr' deyim ben de. Birtek A AklinYolu1 Londra da sanırım.

Ya sen kışın oruç zor gibisinden bişey yazmamış mıydın? Ben seni o yüzden Avustralya da falan sandım :KK70:
:KK70:
Anladim.kisin sogukta oruc tutarken cok usuyorum.hic birsey yapamiyorum.disariya cikamiyorum.evt suresi az ama bana cok zor geliyor.onun icin suresi uzunda olsa yazin daha kolay geliyor.

merhaba kızlar
sıze bır sorum olacak

hangısı daha uygun olur

yoksa bu mu ?

Eki Görüntüle 2156971
Eki Görüntüle 2156972

kısa olan siyah
uzun olan lacıvert renk
Bence uzun olan daha şık geldi bana

N nscckts 13.06.2018
Sahur
Pastırmalı yumurta
Biraz pide
Akşam
Domatesli şehriye çorba
Fırında köfte patetes yer iyim bilemedim
Cacık
Karpuzzzzzz
Kız sen vazgeçmedin mi şu pideden yahu daha çok acıktırıyor. Badem ceviz ye çiğ olarak yada en kötüsü yulaf tüket yumurtaya koyabilirsin şahane oluyor tok tutuyor

X