Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
körfez şekerim sen nerdenn ayrancımıı kim ayranı ayrancıya nolmuş ayrancımı var burda![]()
napıyosun asmuu![]()
ayy amin canım inşallah...
özel de mi çalışıyorsun??
BEN DE FIRSAT BULDUKÇA TAKILIYORUM.
Ne iş yapıyorsun canım? Doğum iznin ne zaman başlıyor?
amaa öylee görünmez herhalde dikkat ettim kimsee benim yazıma cevap vermedii küsücektim bendee![]()
Yok canım Kamudayım. Aslında Normalde tenha olur ama bi arkadaş izinli onun işleri de bana kaldı
kamuda memurum canım. 11 Haziranda kısmetse. aslında haftaya 32. haftaya giriyorum hak ediyorum doğum iznini ama son 3 haftaya kadar çalışacağım.malum ekonomik zorluklar doğumdan sonra bebişe daha fazla vakit ayırmak için katlancam artık. umarım ters bir durum olmazz![]()
bende körfeznresinden
iyim hamdolsun sen canım. birincimi olmuşsun yanlışmı gördüm![]()
bende körfeznresinden
yarımcaa...
iyim hamdolsun sen canım. birincimi olmuşsun yanlışmı gördüm![]()
küsmee yavrriiiiimmmm :))) nasılsın napıyorsun :)
aynen bende öyle düşünüyorum canım..
kısmet..Allah yardımcımız olsun..
inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu![]()
bende iyiyim çok şükür
evet tabisi![]()
napimm tembel tembell oturuyorumm![]()
tebrk ederim![]()
yemek yarışmasıydı dımı. link versene kuzum
körfez şekerim sen nerdenn ayrancımıı kim ayranı ayrancıya nolmuş ayrancımı var burda![]()
zeyy ikizlerin mi olacakkay benim hayalimmm ikiz kızzz
![]()
oooh ne güzel keske bende tembel tembel otursam yaaa![]()
inşallahinşallah nasip kısmetse canım..
bakalım ctsi kontrolümüz var..
inşallah sağlıklılardır...
ben oy vermiştim hattaaa yorum bilem yapmıştım![]()
Yok canım Kamudayım. Aslında Normalde tenha olur ama bi arkadaş izinli onun işleri de bana kaldı
kamuda memurum canım. 11 Haziranda kısmetse. aslında haftaya 32. haftaya giriyorum hak ediyorum doğum iznini ama son 3 haftaya kadar çalışacağım.malum ekonomik zorluklar doğumdan sonra bebişe daha fazla vakit ayırmak için katlancam artık. umarım ters bir durum olmazz![]()
körfezin neresinden dese bi![]()
Aaaaa siz komşu olmayasınız![]()
yarımca dedik yaaaa![]()