- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
ivitt aynen öylee oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ivitt aynen öylee oldu
körfez şekerim sen nerdenn ayrancımıı kim ayranı ayrancıya nolmuş ayrancımı var burda
napıyosun asmuu
ayy amin canım inşallah...
özel de mi çalışıyorsun??
BEN DE FIRSAT BULDUKÇA TAKILIYORUM.
Ne iş yapıyorsun canım? Doğum iznin ne zaman başlıyor?
amaa öylee görünmez herhalde dikkat ettim kimsee benim yazıma cevap vermedii küsücektim bendee
Yok canım Kamudayım. Aslında Normalde tenha olur ama bi arkadaş izinli onun işleri de bana kaldı
kamuda memurum canım. 11 Haziranda kısmetse. aslında haftaya 32. haftaya giriyorum hak ediyorum doğum iznini ama son 3 haftaya kadar çalışacağım.malum ekonomik zorluklar doğumdan sonra bebişe daha fazla vakit ayırmak için katlancam artık. umarım ters bir durum olmazz
bende körfez nresinden
iyim hamdolsun sen canım. birincimi olmuşsun yanlışmı gördüm
bende körfez nresinden
yarımcaa...
iyim hamdolsun sen canım. birincimi olmuşsun yanlışmı gördüm
küsmee yavrriiiiimmmm :))) nasılsın napıyorsun :)
aynen bende öyle düşünüyorum canım..
kısmet..Allah yardımcımız olsun..
inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu
bende iyiyim çok şükür
evet tabisi
napimm tembel tembell oturuyorumm
tebrk ederim
yemek yarışmasıydı dımı. link versene kuzum
körfez şekerim sen nerdenn ayrancımıı kim ayranı ayrancıya nolmuş ayrancımı var burda
zeyy ikizlerin mi olacakk ay benim hayalimmm ikiz kızzz
Aaaaa siz komşu olmayasınız
oooh ne güzel keske bende tembel tembel otursam yaaa
inşallah cinsiyetleri belli mi ay ikiz çok farklı yaaa bayılıyoruminşallah nasip kısmetse canım..
bakalım ctsi kontrolümüz var..
inşallah sağlıklılardır...
ben oy vermiştim hattaaa yorum bilem yapmıştım
Yok canım Kamudayım. Aslında Normalde tenha olur ama bi arkadaş izinli onun işleri de bana kaldı
kamuda memurum canım. 11 Haziranda kısmetse. aslında haftaya 32. haftaya giriyorum hak ediyorum doğum iznini ama son 3 haftaya kadar çalışacağım.malum ekonomik zorluklar doğumdan sonra bebişe daha fazla vakit ayırmak için katlancam artık. umarım ters bir durum olmazz
körfezin neresinden dese bi
Aaaaa siz komşu olmayasınız
yarımca dedik yaaaa