- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
Bende aliyim bir fincan ellerine saglikk meltemcimm
herkesee kahvee varrrr canım tabi alabilirsinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aliyim bir fincan ellerine saglikk meltemcimm
kahvelerrr hazırrrrrr geldiii buyrunnn
Ayyy ben cok safim hemen eleveriyom kendimi tutamiyorumki cenemi
herkesee kahvee varrrr canım tabi alabilirsinnn
inan yanına bi çikolatada koyar böyle kuru kuru olmaz ki
ben katilimi buldum kızlar darısı sizin başınıza
Sagol kuzummm
Canım zeyy bugün yıldönümü vesilesi ile yoğun,adres bilgilerini gönderemediklerime sonra yollıcam dedi.
kamyonlarca çikolataa senin olsun canım ne demekkk her zamnn
inan yanına bi çikolatada koyar böyle kuru kuru olmaz ki
ben katilimi buldum kızlar darısı sizin başınıza
yokk diyet yapıyorum ben o kadara gerek yok, bikaç parça olsa yeter
zorunlu hediyeyle ilgili yazdıgım şeye bi yorum yapın ona göre tanıtım topiğime ekleyeceklerim var
Amiiinnnnnn amiiiiinn insaAllahhhh canim
tamam bikaç parca olsun kırmıyım senii
gerçekten sen misin katilim, hemen buldum mu yoksa beni kandırıyor musun sende durr söylemee duymak istemiyorumm
sen ne kadar ılımlısın böyle yaa gel bi sarılayım sana
Belki de bekar yavruu
size romantik haftasonları şekerim
kesin benim
ahh bebiş dedin beni kaybettin yoksa tatlı deyince üzerime alınmıştım
20 mayısta gönderecegiz canım sanırım :44:
asmuuu bensem itiraf et, makamından gelip alayım
günaydın sevgili katil aday adayımm
ne alacaksın söylesene
ne yazdın kiii ?????
ya kızlar aslında kalabalıkken şu zorunlu hediye işini bi konuşup halletsek mi :26:
ben zorunlu hediye olmasını istiyorum aslında, o daha bi güzel oluyor sanki :26: ve maddi dururm munasebetiyle alternatifli olsun istiyorum :26: yani " cüzdan - deodorant- parfum" üçlemesinden biri mesela
siz ne diyorsunuz :26: zeynep bize bırakmış ya, o gelmeden halledelim bence biz bu durumu
Belki de bekar yavruu
dün şidder içeriyodum bugun ılımlıyımmm garip bir insanımm sarılabilirsin şekerimm
işte bunu yazdım şekerim
Kızlar Günaydın anca uyandim :)) ay benim kurbanım ne sirinmis :) alacaklarimin bi kac tanesini kafamda toparladım bile :)
Ee nerde katilim hadi çıksın ortaya.
Bu arada Zeynep'in katili duy bizi degistirelim seni zeye de surpriz olsunn
hayır kova burcuyum canımmm ikizlerin yanından geçmem bileeehee eger bensem bana oğlan çocugu patigi örebilirsin, oğlum olana kadar bıkmayıp çocuk yapacagım çünkü
ikizler burcu musun yoksaa
ya kızlar aslında kalabalıkken şu zorunlu hediye işini bi konuşup halletsek mi :26:
ben zorunlu hediye olmasını istiyorum aslında, o daha bi güzel oluyor sanki :26: ve maddi dururm munasebetiyle alternatifli olsun istiyorum :26: yani " cüzdan - deodorant- parfum" üçlemesinden biri mesela
siz ne diyorsunuz :26: zeynep bize bırakmış ya, o gelmeden halledelim bence biz bu durumu