• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

zorunlu hediyeyle ilgili yazdıgım şeye bi yorum yapın :41::41: ona göre tanıtım topiğime ekleyeceklerim var :51:

gerçekten sen misin katilim, hemen buldum mu :53: yoksa beni kandırıyor musun sende :53: durr söylemee duymak istemiyorumm :37::37:

sen ne kadar ılımlısın böyle yaa :31: gel bi sarılayım sana :29:

dün şidder içeriyodum bugun ılımlıyımmm garip bir insanımm sarılabilirsin şekerimm

:emir_bebek::emir_bebek:

size romantik haftasonları şekerim :3::3:

kesin benim :51:

ahh bebiş dedin beni kaybettin :37: yoksa tatlı deyince üzerime alınmıştım :51:

20 mayısta gönderecegiz canım sanırım :44:

asmuuu bensem itiraf et, makamından gelip alayım :27:

günaydın sevgili katil aday adayımm :3::3::3:

ne alacaksın söylesene :27:
Belki de bekar yavruu:23:

ne yazdın kiii ?????

ya kızlar aslında kalabalıkken şu zorunlu hediye işini bi konuşup halletsek mi :26:

ben zorunlu hediye olmasını istiyorum aslında, o daha bi güzel oluyor sanki :26: ve maddi dururm munasebetiyle alternatifli olsun istiyorum :26: yani " cüzdan - deodorant- parfum" üçlemesinden biri mesela :34:

siz ne diyorsunuz :26: zeynep bize bırakmış ya, o gelmeden halledelim bence biz bu durumu :emir_bebek:

işte bunu yazdım şekerim :1::1:

Kızlar Günaydın anca uyandim :)) ay benim kurbanım ne sirinmis :) alacaklarimin bi kac tanesini kafamda toparladım bile :)

Ee nerde katilim hadi çıksın ortaya.

Bu arada Zeynep'in katili duy bizi degistirelim seni zeye de surpriz olsunn :D:D:D

Kızlar Günaydın anca uyandim :)) ay benim kurbanım ne sirinmis :) alacaklarimin bi kac tanesini kafamda toparladım bile :)

Ee nerde katilim hadi çıksın ortaya.

Bu arada Zeynep'in katili duy bizi degistirelim seni zeye de surpriz olsunn :D:D:D

ben miyim itiraf et :27:

ya kızlar aslında kalabalıkken şu zorunlu hediye işini bi konuşup halletsek mi :26:

ben zorunlu hediye olmasını istiyorum aslında, o daha bi güzel oluyor sanki :26: ve maddi dururm munasebetiyle alternatifli olsun istiyorum :26: yani " cüzdan - deodorant- parfum" üçlemesinden biri mesela :34:

siz ne diyorsunuz :26: zeynep bize bırakmış ya, o gelmeden halledelim bence biz bu durumu :emir_bebek:

Herkes belirtse ben sunu istiyorum diye. Ona gore alsak olur mu ki?

Back
X