- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
ben miyim itiraf et
Eveeeeeeet dermisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben miyim itiraf et
olabilirrr canımm bencedee
Herkes belirtse ben sunu istiyorum diye. Ona gore alsak olur mu ki?
Eveeeeeeet dermisim
hayır kova burcuyum canımmm ikizlerin yanından geçmem bileee
evdee olmaktan kafayı yiyorum galibaa
hemen itiraf etme yaa azıcık süründür
olur öyle arada zamanla alışırsın
gerçekten sen misin katilim, hemen buldum mu yoksa beni kandırıyor musun sende durr söylemee duymak istemiyorumm
Bence kandırıyor seni katilin o değil Erkek bebek patiğimi demiştin çıkıp mavi ip alayım o zaman
Tamam soylemiyom ama hemnde anladın sen ben napiyomgerçekten sen misin katilim, hemen buldum mu yoksa beni kandırıyor musun sende durr söylemee duymak istemiyorumm
sen ne kadar ılımlısın böyle yaa gel bi sarılayım sana
Cevapladım :)burcuuu sana özel bir mesaj gönderdim
Cok sirin dedim hemen üstüne alindin napayim bozayim mi seni simdi :)hemen itiraf etme yaa azıcık süründür
olur öyle arada zamanla alışırsın
kuzum ben çok karışmak istemem aslında dedigim gibi sadece zeynep işini kolaylaştırmak için dedim belirtirken biraz usturuplu olalım ama bence :26: yani karşı tarafın maddi durumunu düşünerek söyleyelim :26: yani benmn gibi laptopa ihtiyacım var demeyelim
Bence kandırıyor seni katilin o değil Erkek bebek patiğimi demiştin çıkıp mavi ip alayım o zaman
Tamam soylemiyom ama hemnde anladın sen ben napiyom
ben miyim itiraf et
Cevapladım :)
Cok sirin dedim hemen üstüne alindin napayim bozayim mi seni simdi :)
Yok be hatun oyle demedim belirledik ya hani cuzdan-deodorant-yelpaze vs bunlar arasından istedigimizi secelim.
Cevapladım :)
Cok sirin dedim hemen üstüne alindin napayim bozayim mi seni simdi :)
Yok be hatun oyle demedim belirledik ya hani cuzdan-deodorant-yelpaze vs bunlar arasından istedigimizi secelim.
heehh tamam en mantıklısı bu öyle yapalım o zaman ama ben hepsinden istiyorum
yanii belki sensindir belki degilsindir, geçen topikte çok ısk kullandıgım bir cümleyi kullanacagım şimdi hayatta herşey mumkun
Siz bana çıkan şirineyi tanıma topiğinde bi okusanız çok süslü ayol..
Siz bana çıkan şirineyi tanıma topiğinde bi okusanız çok süslü ayol..
Katilimi bulamıyorum ama kim olmadıklarını buluyorum sende degılsın benim katilim tanıtımımda hiç süslü şey yazmadım eleye eleye sonuca ulaşıcam
seni direk eledi bak ben hiç süslü degilim kaldı 28 aday
ben true yu yazarken zorlandım beni düşün
yanında silah gönderiyim begenmezse vursun kendini dimii
Valla ona çok cici hediyem değil hediyelerim olacak takı takmaktan ta pek hoşlanmıyormuş ama makyaj yapmayı pek bi seviyormuş..