• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

şimdi bizim alcagımız kişi katil bize hediye alan kurban mı -ydı hala karıstıroyurm tam tersimi yada :27::9::9:
Yok canım bak şöyle..
Senin adres bilgilerini öğrendiğin kişi senin kurbanın,yani hediye alacağın kişi kurban.
Sana hediye alacak kişi katilin.:34:

Günaydınn kızlarr sabah gözumu actıgım gibi foruma attım kendimi :27: Kurbanım cnm adın bende saklı :52: Burda biyerlerde okuyorsun şuan :52: Ama asıl soru şu benim katilim kiimmm baktım baktım iz bulamadım ipucu lutfen :37::37:

Son düzenleme:
çekiliş güzelleri herkese günayddıınnn :3::3:

şimdi geçmişe dönüp ipucu verenlerin ipuclarını tek tek degerlendirecegim :27: ama bu sefer yanlış ipucu verenlere kanmaycagım, geçen seferki gibi kandırılmayacagım :19: hatta yeni gele narkadaşları da uyarırım inanmayın sözlerine diye :27:

bu arada benim katilim kim yaa azıcık ipucu verse yaa :27::27:

Profillerimize kimin baktigi görünüyor dostlarrrr katillerimizi de bu şekilde yakalayabilirzzzz ;)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende gördugum her profıle gırıyorum bu yüzden kurbanımı rahat rahat arastırmak için :52:

şimdi geçmişe dönüp ipucu verenlerin ipuclarını tek tek degerlendirecegim :27: ama bu sefer yanlış ipucu verenlere kanmaycagım, geçen seferki gibi kandırılmayacagım :19: hatta yeni gele narkadaşları da uyarırım inanmayın sözlerine diye :27:

Kızım insanlara kötülemesene beni..:27:
İpucu vermek için erken,ben bir kaç gün sonra başlıcam ipuçlarıma..:52:

günaydınnn mimar hanım nasılsınız :52::52::52:

Yok canım bak şöyle..
Senin adres bilgilerini öğrendiğin kişi senin kurbanın,yani hediye alacağın kişi kurban.
Sana hediye alacak kişi katilin.:34:

E ben bana çıkan kişinin adını biliyorum fakat adres bilgileri daha yollanmadı :50:

Sabah kalktigimda kurbanımi öğrendim direk tanıtm topigine baktım oy benim kurbanim ne kadar tok gönüllü ya sevdim ben onu :D:D:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben miyim yoksa kurbanınn :30::30: tok gönüllü deyince direk üzerime alındım :35::35:

Nerden ogrendiniz ya ? :44:
Ben ogrenemedim

ceylinim geçmişin tamamını okuyamadım henuz ama zeynep sana mail yoluyor, veya özel mesajla veya telefonuna haber vermiş olması lazımdı :26: bi kontrol et sen bunları, eger yazmıyorsa hiçbirince sen katilini aramaya başla, zeynep foruma girdiginde kurbanının kim oldugunu haber verir sanaa :34:

Kızım insanlara kötülemesene beni..:27:
İpucu vermek için erken,ben bir kaç gün sonra başlıcam ipuçlarıma..:52:

zaten yanlış ipucu veriyorsun yaa :37:

hem canım true cugum sen tek degilsin ki yalan ipucu veren :41: benim eski katilim gözümün içine baka baka kandırdı beni :41:

günaydınnn mimar hanım nasılsınız :52::52::52:

daha ayılamadım yaa :53: yeşil kahvemi içtim, kahvaltımı ettim, çayımı içtim yine de ayılamadım :53: üşenmezsem kalkıp neskafe yapacagım daç ok üşeniyorum :35:

Back
X