- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorlandım biraz ama..ilk defaa birrii ismimi söyledii![]()
M yi yaz sonra rakamlara geç 3 ü yaz çok zor ama başardım..zor oldugundan mı kimse adımı söylemiyo![]()
bende ögrendimm benimkidee tatlı ama işim zor pek becerikli değilim başkasına hediye almaktaaa inşallah begenirrr
ben true yu yazarken zorlandım beni düşünM yi yaz sonra rakamlara geç 3 ü yaz çok zor ama başardım..![]()
Beğenir canım sonuçta tanımadığım birine hediye aliyorsün bende pek becerikli sayılmam :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben true yu yazarken zorlandım beni düşün
yanında silah gönderiyim begenmezse vursun kendini dimii
![]()
Geçen çekilişte o taktiği çok uygulayan oldu..Profillerimize kimin baktigi görünüyor dostlarrrr katillerimizi de bu şekilde yakalayabilirzzzz))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen çekilişte o taktiği çok uygulayan oldu..
Çaktırmamak için profilllerin hepsini geziyorlar.(bende yapmıştım)![]()
Biraz kurbanımın tanıtım yazısını gözden geçireyim..![]()
Bende gezmiştim valla..Bende öyle yapmayı dusunmustum eee aklin yolu bir iste![]()
Ben tanıtım yazısın da nelerden hoşlanıyor vs.. not alıyorum,alışverişe çıkınca kolay oluyor,unutmamış oluyorum.bende okuyorum ssabah beri kaç defa okudum kafamda bişiler yaratmaya calısıyorm![]()
Ben tanıtım yazısın da nelerden hoşlanıyor vs.. not alıyorum,alışverişe çıkınca kolay oluyor,unutmamış oluyorum.