- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
Aklıma direkt ayıplı şeyler geldi ne yapayım..nedenki acaba yazıcaktım trueeee yrumunu okuyunca yerlere yattım gülmekten hahahahaha
inşallah sağlıkla görürüz canım
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma direkt ayıplı şeyler geldi ne yapayım..nedenki acaba yazıcaktım trueeee yrumunu okuyunca yerlere yattım gülmekten hahahahaha
inşallah sağlıkla görürüz canım
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
aynen sayfa bendede bozuluyor![]()
Aaaa aa kuru iftira..![]()
Canim kendisinde olan kitaplari gondermis arkadas sanirim bide gec gelmis keyfi kacmisti
Insallah canim ya ben en cok muhabbeti seviyorum zaten :)
ewweeett nolmuş begenemedin miii![]()
Aklıma direkt ayıplı şeyler geldi ne yapayım..![]()
Site pespembe olmuş..eski pembe idare ediyordu ama bu benim için kabus gibi.
![]()
o zaman enerjin havalardandır.
![]()
Site pespembe olmuş..eski pembe idare ediyordu ama bu benim için kabus gibi.
![]()
değişiklik yapıyorlardır kesin sitede ondandır
geçen çekilişte true dan şüphelenen kaç kişi vardı yaa saymış olan var mı aramızdaa![]()
evet yaa bolca sohbet olsun herkes katılsın lütfen
geçen çekilişte benim kurbanım pek girmedigi için ipucu vermemiştim pek :26: bu sefer çok giren biri olur da inşallah bende kandırırm biraz onu
begendim ablaa ne demekk![]()
Allah kolaylik versin canim zordur eminim. Cok zor durumda kalan insanlar yok de lütfen:/
Burcun ne oluyor kuzum?olabilir cnm birde şu havalar iyice bir ısınsa daha da enerjik olucam temmuzda doğmuş biri olarak sıcağı çok seviyorum![]()
Cırt bir pembe olmuş güzelim..Ben telden giriyorum tamamen mi degistirdiler siteyi![]()
Benim suçum ne hemşire??değişiklik yapıyorlardır kesin sitede ondandır
geçen çekilişte true dan şüphelenen kaç kişi vardı yaa saymış olan var mı aramızdaa![]()
evet yaa bolca sohbet olsun herkes katılsın lütfen
geçen çekilişte benim kurbanım pek girmedigi için ipucu vermemiştim pek :26: bu sefer çok giren biri olur da inşallah bende kandırırm biraz onu
begendim ablaa ne demekk![]()
Haciz diyince hep aklima magdur insanlar geliyor. Ama hakedenler var sanırım. Allah kimseyi o duruma düşürmesin insallah.Aslında ben medaş dosyalarına çıkıyorum. Adamlar tarımdan para kazanıyorlar yiyip içiyolar ödemeye gelince ağlıyorlar. Zaten gercekten kötü durumda olanlara yardımcı oluyoruz![]()
Cırt bir pembe olmuş güzelim..
Zaten pembeyi hiç sevmem.![]()
Aynen off.Haciz diyince hep aklima magdur insanlar geliyor. Ama hakedenler var sanırım. Allah kimseyi o duruma düşürmesin insallah.
Gördüm simdi cok goz aliyor ya niye degistirdiler acik pembe iyiydi bende çok sevmem pembeyi
Benim suçum ne hemşire??
İçlerine doğmuş beni düşünmüşler katil olarak.![]()
Cırt bir pembe olmuş güzelim..
Zaten pembeyi hiç sevmem.![]()
Ben PEMBE rengi sevmiyorum kızlar..
Aranızdan kim katilim olursa hatırlar umarım bunu.![]()
Burcun ne oluyor kuzum?
Ben kış çocuğuyum ve kışa aşığım..![]()
Bir de çimen yeşili var en altta..
herkese mavi boncuk dagıttın ama sen![]()
bide beebk mavisi de koymuşlardeğişik olmuş
alışırız heralde
tamam ben unutmam
Yengeçleri çok severim,annem de yengeçtir.hem yengeç hem aslan burcuyum cnm23 temmuz