- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Aklıma direkt ayıplı şeyler geldi ne yapayım..nedenki acaba yazıcaktım trueeee yrumunu okuyunca yerlere yattım gülmekten hahahahaha
inşallah sağlıkla görürüz canım
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma direkt ayıplı şeyler geldi ne yapayım..nedenki acaba yazıcaktım trueeee yrumunu okuyunca yerlere yattım gülmekten hahahahaha
inşallah sağlıkla görürüz canım
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
aynen sayfa bendede bozuluyor
Aaaa aa kuru iftira..
Canim kendisinde olan kitaplari gondermis arkadas sanirim bide gec gelmis keyfi kacmisti
Insallah canim ya ben en cok muhabbeti seviyorum zaten :)
ewweeett nolmuş begenemedin miii
Aklıma direkt ayıplı şeyler geldi ne yapayım..
Site pespembe olmuş..eski pembe idare ediyordu ama bu benim için kabus gibi.
o zaman enerjin havalardandır.
Site pespembe olmuş..eski pembe idare ediyordu ama bu benim için kabus gibi.
değişiklik yapıyorlardır kesin sitede ondandır
geçen çekilişte true dan şüphelenen kaç kişi vardı yaa saymış olan var mı aramızdaa
evet yaa bolca sohbet olsun herkes katılsın lütfen
geçen çekilişte benim kurbanım pek girmedigi için ipucu vermemiştim pek :26: bu sefer çok giren biri olur da inşallah bende kandırırm biraz onu
begendim ablaa ne demekk
Allah kolaylik versin canim zordur eminim. Cok zor durumda kalan insanlar yok de lütfen:/
Burcun ne oluyor kuzum?olabilir cnm birde şu havalar iyice bir ısınsa daha da enerjik olucam temmuzda doğmuş biri olarak sıcağı çok seviyorum
Cırt bir pembe olmuş güzelim..Ben telden giriyorum tamamen mi degistirdiler siteyi
Benim suçum ne hemşire??değişiklik yapıyorlardır kesin sitede ondandır
geçen çekilişte true dan şüphelenen kaç kişi vardı yaa saymış olan var mı aramızdaa
evet yaa bolca sohbet olsun herkes katılsın lütfen
geçen çekilişte benim kurbanım pek girmedigi için ipucu vermemiştim pek :26: bu sefer çok giren biri olur da inşallah bende kandırırm biraz onu
begendim ablaa ne demekk
Haciz diyince hep aklima magdur insanlar geliyor. Ama hakedenler var sanırım. Allah kimseyi o duruma düşürmesin insallah.Aslında ben medaş dosyalarına çıkıyorum. Adamlar tarımdan para kazanıyorlar yiyip içiyolar ödemeye gelince ağlıyorlar. Zaten gercekten kötü durumda olanlara yardımcı oluyoruz
Cırt bir pembe olmuş güzelim..
Zaten pembeyi hiç sevmem.
Aynen off.Haciz diyince hep aklima magdur insanlar geliyor. Ama hakedenler var sanırım. Allah kimseyi o duruma düşürmesin insallah.
Gördüm simdi cok goz aliyor ya niye degistirdiler acik pembe iyiydi bende çok sevmem pembeyi
Benim suçum ne hemşire??
İçlerine doğmuş beni düşünmüşler katil olarak.
Cırt bir pembe olmuş güzelim..
Zaten pembeyi hiç sevmem.
Ben PEMBE rengi sevmiyorum kızlar..
Aranızdan kim katilim olursa hatırlar umarım bunu.
Burcun ne oluyor kuzum?
Ben kış çocuğuyum ve kışa aşığım..
Bir de çimen yeşili var en altta..
herkese mavi boncuk dagıttın ama sen
bide beebk mavisi de koymuşlar değişik olmuş alışırız heralde
tamam ben unutmam
Yengeçleri çok severim,annem de yengeçtir.hem yengeç hem aslan burcuyum cnm 23 temmuz