Yaza Merhaba Çekilişi

Canim kendisinde olan kitaplari gondermis arkadas sanirim bide gec gelmis keyfi kacmisti

Insallah canim ya ben en cok muhabbeti seviyorum zaten :)

Kacak buldum bi tane :) muhabbete katil hatuuuuuunnnnn

Tamam katılıcam işten güçten hacize gitmekten kendime bile zaman ayıramıyorum kiiiiii :9::9::9::9:

evet canım inşallah sağlıkla görürüzzz...
valla bende merakla bekliyorum ama ben katilimi bilceeeem için o kısmı çok heyecanlı olmayacak sanırım benim için :31:

olsuun hediye almak paket hazırlamak da çok zevkliii hem belki katilin değişiverir belli olmaazz :32:

yettim kızlar yettim bugün giremedim ya kk ya:31:ama bugün çok enerjiğim neden acaba:9:

neden acabaaaa :23:

bu arada forum sitemiz yeni renklerine kavuşmuş :))

Son düzenleme:
evet canım inşallah sağlıkla görürüzzz...
valla bende merakla bekliyorum ama ben katilimi bilceeeem için o kısmı çok heyecanlı olmayacak sanırım benim için :31:

Ayy bebisleri mi göreceksin:) kiyamam guzel haberlerini al inşallah canim :)

Bi ayarlicaz senin katili merak etme :)

Tamam katılıcam işten güçten hacize gitmekten kendime bile zaman ayıramıyorum kiiiiii :9::9::9::9:

Haciz mi? Canim kolay gelsin meslek ne?

Firsat buldukca kac gel katil muhabbete

Son düzenleme:
Söylemiyim ayıp olur..:60::60::60::60::60:

söyle kız:27::27: kocişle ilgi bi bir şeyse adama 25 gündür hasretim kıyamam idrar yolu enfeksiyonum geçsin diye bekledi onun üstüne regl oldum adam elini sürmedi bişicikte demedi benim anlayışlı kocam bu aralar kıyak geçmem lazım:9::17::17::9:

Avukat çalışanıyım canım. Bir bayan için çok zor hacize gitmek ama alıştım şükür :21::21::21::21:

söyle kız:27::27: kocişle ilgi bi bir şeyse adama 25 gündür hasretim kıyamam idrar yolu enfeksiyonum geçsin diye bekledi onun üstüne regl oldum adam elini sürmedi bişicikte demedi benim anlayışlı kocam bu aralar kıyak geçmem lazım:9::17::17::9:
:1::1::1:o zaman enerjin havalardandır.:6:

yettim kızlar yettim bugün giremedim ya kk ya:31:ama bugün çok enerjiğim neden acaba:9:

Söylemiyim ayıp olur..:60::60::60::60::60:

nedenki acaba yazıcaktım trueeee yrumunu okuyunca yerlere yattım gülmekten hahahahaha :1:

Bi ayarlicaz senin katili merak etme :)

inşallah sağlıkla görürüz canım :16:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy :21::21::21:

Back
X