evliliğe romantik bakış açısıay daha ne istiyo beaaaa sabah sabah beni kucakına almış:
evliliğe realist bakış açısıadam işe gitme telaşıyla koştururken beni kucagına al dersen, seni kucagına alır sonra da camdan aşağı atar
bende sendenim beyazlar çok özellikle önlerde belli oluyor artık ben de 3 yıldır saçlarımı kendi tonunda boyuyorum lorealın amonyaksız boyası var doğal tonlarda ilerde sarıdan sıkılırsan kendi tonunda boyayabılırsn cok doğal oluyor , benim saçım kestane tonunda , kestane parfeye boyuyorum hafif ışıltılı bi kestane oluyor kımse boya olduğunu anlamyor bi de ışıl ışıl görünüyor
kaderdaşım benim genç yaşta nine olucazben bu seneyide böyle geçirecem bir daha boyatmayı düşünmüyorum 10 senedir saçımdan boya eksik olmuyor kendi saç rengimi özledim
evliliğe realist bakış açısı
kurabncım eylülcüm malesef cesminin dediğine daha yakın olabilir, sabah günaydın deyip öpse havalara uçarsın o da yeterbu arada eylül gelşmeler nasıl devam galiba sınavlarının sonucunu mu bekleme kararı aldın??
ee beyazlar var diyorsun nasıl olacak o :26:
ben sabahları asabi uyanan bir insanım bidekocası da benm gibi olursa yandı
işte alışmam lazım ne yapayım beren saat bile beyaz kafayla dolaşıyor
hakkaten yaa o kadın ne kadar doğalo haliyle bile güzel üstelik oysa ben makyajsız bile çıkamam insan içine
dimi ya biz kaşımızı aldırmasak Kezban oluruz kadın kaşlarını aldırmıyor saç boyatmıyor hala fıstık gibi
kaşlarımı ben de aldırmıyorum ama teyzem sürekli laf edip duruyor banaama çok uğraştıracak bişey yaa gelemiyorum ben hiç ona ama saçlarım tam olarak beyazlar tarafından işgal edilene kadar bu direnişime devam edecegim
bende 1 aydır aldırmıyorum kaşlarımı doğal ve kalın halleri hoşuma gitti gerçi kuaförsüzlükten aldırmıyorum amabirde benimkilerin rengi çok açık mecburen kalemle boyuyorum herşeyim çakma arkadaş kirpik yok kaş yok saçlar boya yakında burnumuda küçülttürecem memelere silikon dudakları kalınlaştırcam 27000 bakımı gelmiş araç gibi hissediyorum kendimi 30 yaş bunalımına girmeme az kaldı
kocan demesin sonra ben aldıgımda böyle degildin sen diye
bende 1 aydır aldırmıyorum kaşlarımı doğal ve kalın halleri hoşuma gitti gerçi kuaförsüzlükten aldırmıyorum amabirde benimkilerin rengi çok açık mecburen kalemle boyuyorum herşeyim çakma arkadaş kirpik yok kaş yok saçlar boya yakında burnumuda küçülttürecem memelere silikon dudakları kalınlaştırcam 27000 bakımı gelmiş araç gibi hissediyorum kendimi 30 yaş bunalımına girmeme az kaldı
bakarsın hoşuna gider zaten beni nasıl beğendi bilmiyorum benhep soruyorum böyle bakıyor yüzüme tanıştığımızda hele çok zayıftım ne buldum bende diyorum bazen
bazı kızlara bakıyorum Allah gerçekten özenip bözenip yaratmış mesele ablam fıstık gibidir hiç çekmemişim ona dudaklar yerinde gözler masmavi maşallahı var ben bir gün makyaj yapmasam aidsli muamelesi görüyorum şirkette herkes hayrola hasta mısın yüzün çok soluk keyfin mi yok diyor
ben de kiloluyum ya ondan bu erkekler bende ne buluyor anlamıyorum hiç
o makyaj sıkıntısı bende de var yaaben makyaj yapmadıgım zaman ( ki ancak bakkala gidiyorken yapmam, onun dışında hep makyajlıyım ) resimlerde bile çok farklı buluyorlar beni o kadar mı çirkinim yaa :84:
evet romantik bakış açısıevliliğe romantik bakış açısı
evliliğe realist bakış açısı
kurabncım eylülcüm malesef cesminin dediğine daha yakın olabilir, sabah günaydın deyip öpse havalara uçarsın o da yeterbu arada eylül gelşmeler nasıl devam galiba sınavlarının sonucunu mu bekleme kararı aldın??
eee onda da vardır anahtar onunla girer eve :44:
aa doğru bunu düşünememiştim
hayatın gerçekleri bunlar bebişim
ahaahah sahi nasılda aklıma gelmedibelki benim kociş anahatını kullanmıycak
gerçi bak bu dedigin de bi gerçek ki, adamlar anahtar ceplerinde bile olsa kapıyı kendileri açmaz zile basarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?