- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
hoşbulduk komsuzz kızz bir tek sen selam veriyonn mesajlarımaa![]()
topiğe çok giren yok ki şekerim, sen buraları bir de kalabalık olunca gör

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk komsuzz kızz bir tek sen selam veriyonn mesajlarımaa![]()
topiğe çok giren yok ki şekerim, sen buraları bir de kalabalık olunca gör![]()
kalabalıkken de geliyom da ilk hep sen cevap veriyonn
ben klavye başında nöbet tutuyorum ya ondan oluyor![]()
aahaa bi tane daha benden buldumm ben hepten kolumu sakatlıcam bu bilgisayar başında![]()
ben proje de çiziyorum ya aynı zamanda, sunum hazırlıyorum yine bilgisayar başında, ee kk da takılıyorum o da bilgisayar başındalaptop kablosuna baglı yaşıyorum resmen
![]()
Selam hanımlar eğlenceli gözukuyor burasıBende katılmak istiyorum tanıtım bölumune kendımı tanıtmam yeterlimi adres v.s daha sonra vereceğiz sanırım:26: İlk olucakta iyice ögreneyim
![]()
hayatı bilgisayara baglı gencinn sonuu![]()
hoşgeldinn ilk sayfada bilgiler var canım konuyu acan arkadaşımız bilgilerini göndermen gerekiyo anlamadıgın bişey olursa sorarsın genee
teknoloji gelişti böyle olduk biz
gerçi meslegim geregi mecburum hep bilgisayar başında olmaya yapacak bişey yok :126:
tamam cnm çok teşekkür ederim![]()
Selam hanımlar eğlenceli gözukuyor burasıBende katılmak istiyorum tanıtım bölumune kendımı tanıtmam yeterlimi adres v.s daha sonra vereceğiz sanırım:26: İlk olucakta iyice ögreneyim
![]()
onu bunuu bilmem kzıım beennn düğününü görecemm senin benn![]()
tabiki önce ben evlenecem canımm, büyüküm ben, sen sıranı bekleyeceksinnn![]()
eger aktif olarak bizlerle olacagınızı düşünüyorsanız, hoşgeldiniz aramıza![]()
meltem inde dedigi gibi, ilk sayfada linki bulunan tanıtım topiğine kendinizi anlatın ,( oradaki diğer arkadaşların yazılarından kopya çekebilirsiniz)
daha sonrada topik sahibi arkadaşa, isminizi, adresinizi ve telefon numarasını özel msj la gönderin, ve sohbete buyurun![]()
ben düşünmüyorum artık canım ama hem bende kısmette yokk sendee sırada bekelyen kısmetin varr![]()
sen daha 21 yaşındasın, umutsuzluk yokkkbenim de kısmetim varsa gelsin yanıma valla kimseyi kovalayamam şu saatten sonra
![]()
Hoşbuldum teşekkur ederimGönderdim bilgilerimi
ben her akşam burlardayım bit pazarı, derdim var, güzellik derken geziyorum sitede hep
Burayıda rastgele farkettim takipten iyi oldu zevkli olucak gibi
![]()
adım atki gelsinn canımm ben sansızım şekerimm yüzüm gülmez pekk