- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Evet değişik..hehe aynından bende de var
o bakıyo diye giremiyom evden..
bazen telden giriyorum ondada smiley koyamıyorum..
enee seninki değişik bir cins
ben de ilk defa katılmama rağmen, gayet iyi bi çekilişçi olduğumu düşünmekteyimm
gerçi kurbanıma sormak lazım, benden memnun kaldı mı diye ama
pafiremm, menun kaldın mı benden
tatlımm memnun kalmaz olurmuyum gerçi fena ketumdun ama olsun katilim olmadan çok mutlu oldum :)))
eee çekilişin maksadı kendini kurbana açık etmemkti zateeeen
:))) sen söyle ben bilmiyormuş gibi yapardım yavrum :))
tmm bi dahaki çekilişte, bana gene sen çıkarsan, öle yaparımm
Günaydııınnnn canlaarrr nasılsınızzz
Günaydııınnnn canlaarrr nasılsınızzz
Tüm yazdıklarınızı okudum. Evet büyük bir eşşeklik edip fani dünyanın akışına kapılıp yaptığım planı 2-3 gün erteledim.Ve Zeynep hanıma haklısınız ben hatalıyım ama gönderdiğim hediyelerle telafi etmeye çalıştım dedim.. Aynı şekilde Gamze hanıma çektiğim ilk mesajda Hakkını helal et geç gönderdim hastam vardı telefondada internetim yoktu dedim. Evet hoş bir davranış sergilemedim ama ben zaten sahtekar yalancı birisi olsam daha önceki ikitap çekilişinde kara listeye yazılırdım. Tüm aksilikler üst üste geldi ve gecikti özür dilerim Ama gerçekten bu kadar ağır kelimeleri hak ettiğimi düşünmüyorum. Ban hesabımı kapatıcam dediğimde bile art niyet aranmış sözümde :2: Ben gerçek hayatta kimseyi üzmek istemeyen herkesi memnun etmeye çalışan biriyim ve burada bana söylenen kelimeleri bu yaşıma kadar kimseden duymadım zoruma gitti onun için kapatıcam dedim ama ona bile farklı yorumlar yaptınız.Ben hala kimseyi kırmak istemiyorum ve başta Gamze olmak üzere tüm arkadaşlardan özür diliyorum...
kötüüü hava cok soguk.. Kim demişti yanıyoruz biz,sıcaktan piştik falan diye heeee
burda hava çok güzel :103:
offf botları cıkarttım yine. kazak üstü hırka.. Donuyorummm ya
bakma öyle gel Afyonada seninde totonu donduralım
kötüüü hava cok soguk.. Kim demişti yanıyoruz biz,sıcaktan piştik falan diye heeee
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
mavişim içinde yorum yazmak istemiyorumtelefon kullanmak zor değil.. arama yapmak yada mesaj atmak