Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında geri iade de var da ne bilim onla ugraşmak istemedim sanırım alayım gitsin dimi canım olmadı geri gönderirim yani
herkeseeee günaydınnnn
günaydın hatunlar nasılsınız keyifler nasıl sizlerin fikirlerini almak istiyorum
Eki Görüntüle 1144006
sizce bu nasıl aslında çok begendim ama ölçüsü yazmıyor sizce çok küçükmüdür bazı pasta tabakları fazla küçük oluyor la vita boune diye bi marka bu markayı bilen varmı
Eki Görüntüle 1144012 Eki Görüntüle 1144013 Eki Görüntüle 1144014 Eki Görüntüle 1144015 Eki Görüntüle 1144016
bunlarda diger parçaları ama dedigim gibi ölçülerde bi kararsızım
herkeseeee günaydınnnn
Aldın mı yoksa alacak mısın?saol canım begenmene sevindim la vita buone markası
cnm modele bayıldım valla markafonide mi gördün bu takımı şimdi şöyle söyleyeyim pasta takımını alacaksan mutlaka 12 kişilik olması lazım 6 adet yetmiyor çünkü. o nedenle servis tabağından ayrı olarak sadece pasta tabakları da var mı:26: ve kek fanusu falan alacaksan ayrıca servis tabağına ihtiyacım olmaz fanusta aynı işi görüyor o nedenle ayrı ayrı alman senin yararına olur maddi anlamda
aynennn öyle aklında durcağına cebinde dursun
haklısın canım alıyorum walla :)
aynennn öyle aklında durcağına cebinde dursun
günaydınnnn
günaydın canım nasılsın
canım bende o yüzden bu takıma çok tav oldum fanus pasta bakları servis tabakları tam aslında normal piyasadaki takımlardan biraz pahalıya geliyor ama kahvaltı takımı olarakta kullanmak istiyorum hiç degilse günlük için
cnm kahvaltı için çok kullanışlı olmaz bana sorarsan kahvaltılığı yok dimi yoksa çerez takımının ufak tabaklarını kullanırım diye mi düşündün:44:buzdolabına koymak için kapaklı kahvaltılıklardan varsa onuda alıp tabaklarıyla kombin yapabilirsin çay fincanları falan var mı peki hesap yaptın mı ne kadara gelecek sana. bilirim çünkü parça parça almak bazen daha pahalıya geliyor
iyiimm şekerlerim siz nasılsınızzz
kahvaltı takımı canım ama ben kare olanı alıcam dolapda durması vs daha kullanışlı olur diye gerçi yuvarlak olan daha güzel
Eki Görüntüle 1144044 Eki Görüntüle 1144045
ikiside çok güzel cnmkare olanı evet daha kullanışlı oluyor buzdolaplarında kahvaltılık bölümleri oluyor ya oraya da sığıyorlar
ikiside çok güzel cnmkare olanı evet daha kullanışlı oluyor buzdolaplarında kahvaltılık bölümleri oluyor ya oraya da sığıyorlar
kesınlıkle kare olan tecrübeyle sabit canım.
kesınlıkle kare olan tecrübeyle sabit canım.
dimi cnm bir senelik tecrübe herşeyi öğretiyornerde çeyiz yapan biri görsem onu al bunu alma aa o çok güzel ama çok gereksiz diye durmadan bir şeyler söylüyorum ablama da aynı derecede yardım ettim şimdi allah razı olsun gereksiz hiç bişi aldırmadın bana diyor gel benim evimi gör gereksiz bir sürü şey var diyorum yardım eden akıl veren olmayınca
dimi cnm bir senelik tecrübe herşeyi öğretiyornerde çeyiz yapan biri görsem onu al bunu alma aa o çok güzel ama çok gereksiz diye durmadan bir şeyler söylüyorum ablama da aynı derecede yardım ettim şimdi allah razı olsun gereksiz hiç bişi aldırmadın bana diyor gel benim evimi gör gereksiz bir sürü şey var diyorum yardım eden akıl veren olmayınca