- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Yok cancağızım katılmayacağım ama arada gelir sohbete katılırım.bence dee
sen katılırsın dimi çekilişe katil aday aday adayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cancağızım katılmayacağım ama arada gelir sohbete katılırım.bence dee
sen katılırsın dimi çekilişe katil aday aday adayım
o zaman benim katilim de kurbanım da sen ol
katılırım tabi :))
Yok cancağızım katılmayacağım ama arada gelir sohbete katılırım.
anamm olurum da herkese lokum sözüm var. geleneksel yapalım sırayla herkese lokum gönderiyim benn
Yok cancağızım katılmayacağım ama arada gelir sohbete katılırım.
Rüyalarda buluşuruz artık bebemmm..bence ilk önce bana gönder cuma günü doğum günüm
ama yaa sen daha benm katilim bile olmadın, vazgeçemezsin çekilişten :84: :84:
Rüyalarda buluşuruz artık bebemmm..
bayanlar şöyle bir şey var hepimiz insanız ve çalışıyoruz mesela benim işyerinde bir günüm bir günümü tutmuyor bazen bütün gün oturuyorum bazen kafamı kaşıyacak vaktim olmuyor ama en azından gizli kapaklı arada bir girip merhaba diyecek fırsatı bulabiliriz o gün olmadı mı ertesi gün mutlaka fırsat bulunur hastamıyız ya 5 dk girip hastayım kusura bakmayın diyebiliriz ben ilk başlarda çok aktif olamadım ve girip söyledim iş yerinde muhasebeci çıktı onun yerine bakmak zorunda kaldım diye şükür hemen birini işe aldılar da evrak yoğunluğundan kurtuldumbirde evden giremiyorum kkya akşam aktif olamıyorum diye söyledim. konuşa konuşa herşey hallolur kimse kimsenin boğazına yapışmaz ama hayatta olduğumuzu belirten şeyler yapmalıyız bizim burda bence en büyük sorunumuz iletişimsizlik haber vermeme misal bizim katillerimiz (şekerlik ve ben) işim var hastaya bakıyorum gibi bahanelerini çekilişin bitiminde değil de o olaylar gerçekleştiğinde söyleselerdi kimsenin kalbi kırılmazdı
bayanlar şöyle bir şey var hepimiz insanız ve çalışıyoruz mesela benim işyerinde bir günüm bir günümü tutmuyor bazen bütün gün oturuyorum bazen kafamı kaşıyacak vaktim olmuyor ama en azından gizli kapaklı arada bir girip merhaba diyecek fırsatı bulabiliriz o gün olmadı mı ertesi gün mutlaka fırsat bulunur hastamıyız ya 5 dk girip hastayım kusura bakmayın diyebiliriz ben ilk başlarda çok aktif olamadım ve girip söyledim iş yerinde muhasebeci çıktı onun yerine bakmak zorunda kaldım diye şükür hemen birini işe aldılar da evrak yoğunluğundan kurtuldumbirde evden giremiyorum kkya akşam aktif olamıyorum diye söyledim. konuşa konuşa herşey hallolur kimse kimsenin boğazına yapışmaz ama hayatta olduğumuzu belirten şeyler yapmalıyız bizim burda bence en büyük sorunumuz iletişimsizlik haber vermeme misal bizim katillerimiz (şekerlik ve ben) işim var hastaya bakıyorum gibi bahanelerini çekilişin bitiminde değil de o olaylar gerçekleştiğinde söyleselerdi kimsenin kalbi kırılmazdı
aynen canım. bende akşamları sadece telden giriyorum. sabah gördüğünüz gibi.
her an burlardayım. Akşam telden girmemin sebebi meraklı bir herif var kafasını pcye sokup duruyor
benimkide pembe sayfa diyor buraya çok meraklı bu koçişler
ahaha aynen. Ay hakkında asla kötü birsey diyemem dünya iyisi bir adam ama popo kaldırmayalım değil mi.
gizem iyidir,ne konusuyorsun diyor kadınsal şeyler diyorum bunun için forum mu var diyor. bizde arabalar için forum açıyoruz gerçi diyor
sen de musait oldugun günlerde katılırsın bize o zaman
ben de ilk defa katılmama rağmen, gayet iyi bi çekilişçi olduğumu düşünmekteyimm
gerçi kurbanıma sormak lazım, benden memnun kaldı mı diye ama
pafiremm, menun kaldın mı benden
hiç memnun kalmamış senden
Bi keremm ben göndericem dediim gün ve saatte gönderdim hediyemi
Her gün de bu topiğe girdim çıktımm
aynen canım. bende akşamları sadece telden giriyorum. sabah gördüğünüz gibi.
her an burlardayım. Akşam telden girmemin sebebi meraklı bir herif var kafasını pcye sokup duruyor
Beni kk ya üye yapan kişi eşim..