Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaaaa
nasılsın gamzelerini sevdigim
ayyyyyyyyyy
iyiyim canım yaa çok iyiyim hem de, aylardır görmediğim arkadaşımı gördüm bugünnn
hea leyn bizim gız. Netcen afiyon mis miss.. Eki Görüntüle 1134147
geçen sene şirketin işi için bir yere gitmem lazımdı taksi dolmuşa bindim yanıma çok yaşlı bir bayan oturdu köyden gelmiş belli basma fistan falan vardı üstünde o da afyonluymuş muhabbet ettik dediklerinin %50sini anlamıştım çok tatlı biriydi gel bize götüreyim seni diye tutturmuştu
vee bugün hediyelerime kavuştum.... Gevezek arkadaşım çok çok teşekkür ederim nasıl güzel seçimler yapmışın bayıldım hepsine... bittim. Kesene bereket arkadaşım. Herbirine tek tek özenle uğraşmış mini mini notlar yazmış. Güzel mektubun için de ayrıca teşekkürler. Eşine de selamlar. Ellerine sağlık:):):) O siyah tuniğe kolyeme ayakkabılarıma ayrıca hasta olduğumu belirtmek isterim:):):) birazdan da fotolar geliyorrr...
kızçeler merhabalar herkesee
Cesmii
Bu havali giriş iyi oldu
Naber ?
ceyliinnn
iyiyimm, uykum gelsin diye bekliyorum senden naber
İyi nolsun bizimkiyle kavga ediyoruz
Ayni yani
Bilet aldim cikarsa hediye dagiticigim
hediyeye bayılırım, inşallah çıkar biletine ikramiye
yine neden kavga ediyorsunuz kız
Söz alirim sana da cikar sa o saatden
Biz pikniğe gidecektir bu hafta sonu 2 hafta önce planladik.
Erkek kardeşi demiş ki bende sevgilisialiyim beraber gidelim .
Bizimki de tamam olur ddemiş.
Ne isi var onların biz romantik birşeyler yapalim dedik iyi ki.
Ucunuz gidin dedim.
kardeşi biz de gelelim deyince hayır diyememiştir canım, başka zaman da başbaşa gidersiniz şimdilik 4 kişi gidin eglenceli olmaz mı
Ne eğlencesi yaa
Kiz delinin teki hic anlasamiyoruz bizim ki de biliyor
Uykun yok mu senin hala kuzuk ?
ee o zaman senin adam baya kaşınmış
yaa çok uykum vardı makyajımı çıkarttım yüzümü yıkadım açıldı yine yeminle problemim var benm akıldan
Tel sessizce ne mesajina ne aramalarina bakmiyirum kudursun
Bende de uyku problemi vardi papatya cayi içtim bir ara düzeldi şimdi yine basladi , sende denesene.
Gece 4 te yattim sabah 9 bucukta uyandim
Manyak miyim ne
3 gündür ben de hep az uyuyorum, bugun kaçta yatarsam yatayım sabah erken kalkmayacagım en azından ona güveniyorum
bana hiç bişey fayda etmiyor yaaa :26: enerji içecegi içip yatıp uyudugumu bilirim ben
Doktora git bi istersen.
Uykusuzluk cok kotu ya.
yaa saçma sapan ilaç veriyorlar, o da mal ediyor insanı
bide bu ara proje yetiştirdigim için de uykusuz kalıyorum zaten :26: toplantılar falan baya sıklaştı neyse ki yarın toplantı yok, öncesinde bolca uyku var, sonrasında da gezme