- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Gözümün önüne Flash Tv'deki Dilberay'ın programı var ya, Kader Mahkumları mı ne, o geldi
bazen susmamak en iyisi ama biz ne dersek diyelim hep bahane vardır ben akşam iş çıkışı 8den sonra gidip tamamladım kurbanımın hediyelerini ne olursa olsun ölüm ya da sağlık problemi olmadığı müddetçe bahane sayılmaz hiçbir şeyBak yine susamadım yaa..
Çok sıcakkkkkk..
Soğuk mu?cok soguk. bu sefer dışarısı da soguk dun bir yağmur yağdı abowww. seviyorum Afyonu teeee İstanbullardan göçtüm geldim buralara ama kolay memleket
Soğuk mu?buralara da yağsa toprak bir kana kana içse keşke..
İstanbuldan sonra Afyon vay bee..
Hayırlısı olsun canım,bir zaman sonra alıştığın yer yurdun oluyor işte.ben donuyorum şahsen hala ayağımda botlar ve 2 kat çorap var inanmayanlara anında çekim yapıp gonderebilirim
hemde bakırköy floryadan geldim. Babamın ve annemin iş dolayısı ile ordaydık. sonra emeklilik falan dediler Afyona geldik. Ama sevıyorum ya minnak şehrimi. Zaten evcimenım ev benim için daha degerli
Hayırlısı olsun canım,bir zaman sonra alıştığın yer yurdun oluyor işte.
Bende Bursadan geldim İstanbula evlenince,çok zorlandım hala alışabilmiş değilim açıkcası ama mecbur işte.
amannn sevmiyorum ben İstanbulu neden bilmiyorum.İzmiri çok severim ama.. İstanbulda hep bir koşturmaca. Sanırım İstanbuldayken kreş köşelerinde büyüdüğüm için annemi ve babamı benden alan şehir diye sevemedım. Afyon da annemle babamı verdi bana
Ciddimisin solicim ya?bana gel o zaman..ben izmirden dışarıya hiç çıkmadım keşke uzak bir yerde oturan biriyle evlenseydim derim hep
tünaydın kızlarrbizim burasıda yanıyor deli gibi terliyorum dondurma olsaydıda yeseydik:131::131:
Keşke buralara da yağsa zeynim,toprak çok aç.
burada yağmur yağdı yağıcak
buraya gelin
Koşa koşa gelirim valla çok severim yagmurda ıslanmayı
Eki Görüntüle 1134089
Selammmburasıda kaynıyor,oturduğum yerde boncuk boncuk ter döküyorum..
Sagol canım valla çok yoruyor bu hastahaneler beni devlet hastaneside olunca o gün bugün diye bir sürü zaman geçiyor.Yarın tekrar gidicem sonra 1 hafta sonra yoruldum şimdidenGünaydın kızlarrrSabah uyanmakta çok zorlandım, üzerimde ölü toprağı var sanki.
Geçmiş olsun canım, iyi haberlerle gelirsin inşallah. Ben de yakın zamanda bir doktor ziyareti yapacaım
parmaklıkların ardındalar birde
bazen susmamak en iyisi ama biz ne dersek diyelim hep bahane vardır ben akşam iş çıkışı 8den sonra gidip tamamladım kurbanımın hediyelerini ne olursa olsun ölüm ya da sağlık problemi olmadığı müddetçe bahane sayılmaz hiçbir şey
Keşke buralara da yağsa zeynim,toprak çok aç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?