Bekleyiver hediyeleriniankaraya gitmek yok
teşekkürrlerr lavinimmmm
bende seni çooookkk seviyorummm olcammm tabisi senin olduğun gibiiii bebeğimmmm
hepsi birbiirndenn güzell not yazmayı ben niye akıl edemedimmmm yaa :44:onlarr dahaa bi musmutlu ettii beniii
benım hedayelerden ses seda yok hala gelsin artık uleyn :113::84::84::84::86:
Sen gönderdin mi paketini?
Gelir canım merak etmebekleyemem ki pazartesi sabah toplantı var :26: pazar gününden gitmem lazım mutlaka oradaki eve yerleşecegiz falan :26: yarın gündüz en azından bulundugum şehre gelirse çarşıya gider alırım firmadan, yoksa naparım hala bi çözüm bulamadım :26:
katiline sor bakalım belki sistem üzerinden bakıp nerede olduğunu söyler
Girince atar canım yoğundurgönderdim cnm gulsaftı kurbanım eline dün ulaştı hediyeler akşam foto atarım demişti ama giremedi galiba
Gelir canım merak etmeevde senden başka biri varsa o alır paketi olmazsa:26:
yoksa sennnnnnn o musunnnnnnnnnnn
yoksa sennnnnnn o musunnnnnnnnnnn
Hmm katiline duyur bu durumu bence tatlımişin kötüsü şu ki annem de benimle beraber kalıyor, babam zaten bütün gün evde olmuyor, kardeşim de çalıştıgı için ananemlerde kalıyoryani haziranın ortasına kadar evde kimse olmayacak sayılır
yoo ben o kadar merak ediyosan sor diye söylemiştim
Hmm katiline duyur bu durumu bence tatlım
Canım üzülme,olmazsa dönünce gider alırsın firmadan paketini:26:dün konuştuk zaten canım, cumartesi günü şehre gelirmiş kargo, pazartesi bizim buraya dagıtılırmış, tek umudum yarın gündüz gelmesi kargonun, bende takip edip gider alırım merkezden, eğer böyle olmazsa napğacam bilmiyorum, hala düşünüyorum :26:
Canım üzülme,olmazsa dönünce gider alırsın firmadan paketini:26:
3 hafta durur mu kargo firmasında :26: belirli bir süre sonra geri gönderiyorlar diye biliyorum
demek sendın şekerlikkk
Tatlım firmayla görüş,onlar paketi tutarlar.3 hafta durur mu kargo firmasında :26: belirli bir süre sonra geri gönderiyorlar diye biliyorum
canım komşuya falan teslim etsinler :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?