- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
Kızlarrrrrr
Bende hediyelerime kavuştummm Sibelim miniimmmm tekrar tekrar çookk teşekkür ederim canımın içiii Çok kocamannn seviyorum seniii
bendeee seniii sevioreeeee muckkk güle gülee kullan şekerimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrrr
Bende hediyelerime kavuştummm Sibelim miniimmmm tekrar tekrar çookk teşekkür ederim canımın içiii Çok kocamannn seviyorum seniii
yok cicim ben değilimm
Azcık kaldııııı çok heycanlıyım bendeeee
benım kurbanım açmış hediyeeriniiii
haydi bakalım resim bekliyoruzzzz
hoşgeldin :)) iiz bi <sne nasılsın
eheheheh benim hediyelerim de geldiiiiiiiiiiiiii
katilciğim sözümü dinlemiş ve değiştirmemiş boşu boşuna arandım katilim kim diye
cesmi_naz'a çok teşkür ediyorum...
işyerinde olduğumdan akşam açabilicem ama meraktan çatlamak üzereyim
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar.
ben rahatsızım çıkıcam işten şimdi. rapor alırsam yarında yokum.ptesi ancak gelirim.
hediyelerim gelirse ancak ozaman bakabilirim.
katilime duyurulur
doğru söyle inandın mı hiç değiştirdigime
istersen sayabilirim içindekileri zeynepcimm
sayma sayma süprüz olsun :109:
ya düşündüm valla bir ara
Malesef canım önümüzdeki hafta yollıcam inşallah geciktm biraz ama özel nedenler var
aa ben kandıramadım sanıyordum kandırmayı becerebilmişim demek kii
tamam tamam saymayımm ama inşallah içindeki kırılacak şeyler kırılmamıştır, kırılırsa üzülürüm valla bide kuzum paketlerin birazını açtılar kargoya veriken, ankara adapazarı arası biraz gezdi de tabi, o yuzden yıpranmış olan paket varsa özür dilerim şimdiden
hoşbulduk katil şüphelilerimden biri
iyiyim valla canım, tembellik günüm bugun daha projenin dosyasını açmadım bile sen nasılsın
doğru söyle inandın mı hiç değiştirdigime
istersen sayabilirim içindekileri zeynepcimm
kızzz ne oldu sanaaaa naptılar benim berfomaaaaaa :84:
Kızlarrrrrr
önemli değil canım ya elime geçmesi bile beni mutlu etti..
diğer çekilişte biliyosun en son ben almıştım 11 martta
aferin sana çalışma sne yat dinlen :))
sonra patronus kızsın senaaaaa
bende ilk gün yollayamadım ama en azından o kadar beklemedin umarım hepsini begenirsin zeynepcimm
patronum kızmıyor allahtan seviyor beni gerçi bakma sen bana birazdan içime sinmez çalışmaya başlarım kesin gerçi çok da uykum var yaa, uyusam biraz olmaz mııı
bende ilk gün yollayamadım ama en azından o kadar beklemedin umarım hepsini begenirsin zeynepcimm
patronum kızmıyor allahtan seviyor beni gerçi bakma sen bana birazdan içime sinmez çalışmaya başlarım kesin gerçi çok da uykum var yaa, uyusam biraz olmaz mııı
uyu yahu ..sonrasında sen halledersin inşallah
beğenirim canım ne demek düşünmen ve burada ettiğimiz muhabbetler yeter yaa
Gözünaydın canım,iyi günlerde kullan cicilerini
Katilin Sibelin de kesesine bereket.
Azcık kaldııııı çok heycanlıyım bendeeee