- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Foto bekliyoruz..Kızlaaar kargom geldii hediyelerim cok güzell bayıldım resmeeen canım katilim Meltem miş hiç süphelenmemiştim valla resimleri birazdan yüklicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto bekliyoruz..Kızlaaar kargom geldii hediyelerim cok güzell bayıldım resmeeen canım katilim Meltem miş hiç süphelenmemiştim valla resimleri birazdan yüklicem
gulsafı başkası demişti ondan şaşırdım kuzummm
Ekledim resimleri kızlaarr
gelir gelir panik yok
cnm bayıldım hediyelerine hele o mini kürekler çok iş görüyor bende ne zamandır alayım diyorum çay ya da deterjan koymak için çok iyi
Sefimlii iyi günlerde kullan cicilerini inşallah.
M3lt3m kesene bereket kuzum..
Vallahi ben hepsine bayıldım dediğin gibi çok işime yarıycak o kasıklar cok zevkli hatunmuş vesselam m3lt3m
güle güle kullan canımmmm
sen yolladın mı hediyelerini??
Malesef canım önümüzdeki hafta yollıcam inşallah geciktm biraz ama özel nedenler var
hadi ya kim demişti acaba:26:açık açık gülsaf mı dedi belkide gülsafın şüphelendiği kişiler şaşırtma olsun diye sen olabilirsin demiştir
Kızlarrrrrr
Bende hediyelerime kavuştummm Sibelim miniimmmm tekrar tekrar çookk teşekkür ederim canımın içiii Çok kocamannn seviyorum seniii
oh ohhh maşallahg :)) hemen yükle fotolarını
Kızlaaarr benim hediyelerimde gelmiis ama hala katilimin kim olduğunu bilmiyorum kendisine bilmedende cok tesekkur ederim.Annemi tembihlemistim gelirse ara die isyerimdr oldugum icin eve geliceklerdi.Annem arayip haber etti :))
Kızlaaarr benim hediyelerimde gelmiis ama hala katilimin kim olduğunu bilmiyorum kendisine bilmedende cok tesekkur ederim.Annemi tembihlemistim gelirse ara die isyerimdr oldugum icin eve geliceklerdi.Annem arayip haber etti :))
söyliyim mi söyliyim mi hahahahhaa
artık eve gidince öğrenirsin az daha bekle
Söylee söyleeee :)) yoksa senmisin kuzummm