Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım zeyy katilim değil ama çok hoş bir jest yapmışzeyy kurbanın olmadığı halde mi hediye göndermiş ben anlamadım :26:
Evet canım zeyy katilim değil ama çok hoş bir jest yapmış
8 mart çekilişin de zeyynin kurbanına aldığı Beatles kolyesine aşık olmuştum,o da sürpriz yapıp çok hoş bir kutuyla birlikte yollamış bana.
Sağol kuzum,bu arada hoşgeldin.aa öyle mi hoş bir sürpriz olmuşşşş güle güle kullan canım :115::115:
Bende çözemedim katilimiacele etme gelir cicilerinhoşbulduk canım hala katilimin nickini çözemedim bi gelemedi hediyelerim
Bende çözemedim katilimiacele etme gelir cicilerin
Ben henüz gönderemedim hediyelerimi,kutu bulamıyorum.
Kızzzlaaaarrrr kargomm geldiiii Akşam resim çekip ekleyeceğim topiğee..
Çok teşekkür ederimm Gamzeciğimm kesene bin berekeett..
Bende katilsizim
Zeyneppppppppp Beatles kolyesiiiiiii kutuya ayrıca bayıldımmmmm.
Çok mahçup oldum ben yaaa,çok duygulandım iyi yürekli arkadaşım
Bu halinle birde bana bunları almışsın off yaa..
Ömrümün sonuna kadar saklıcam bunları.
Kızzzlaaaarrrr kargomm geldiiii Akşam resim çekip ekleyeceğim topiğee..
senin katilinn gamzemiymişşşş
yaa hadiii fotoları yükleyinn görelimmmmmmm
Ellerine sağlık canım benim.çifte heyecan oldu benim kigüle güle kullan canım
katilinle de konuştum gerçi ama tekrardan özür diliyorum ondan önce yolladığım için..
bizim kargo şubeleri işyerine çok uzak kendi kurbanıma yollarken sana da yolladım bir daha gitmiyim diye...
Kızlaaar kargom geldii hediyelerim cok güzell bayıldım resmeeen canım katilim Meltem miş hiç süphelenmemiştim valla resimleri birazdan yüklicem
güzel günlerde kullan cnm
evet cnm bendim
Kızlaaar kargom geldii hediyelerim cok güzell bayıldım resmeeen canım katilim Meltem miş hiç süphelenmemiştim valla resimleri birazdan yüklicem
gözünaydınnn heyecanla bekliyoruzzzz
Gözünaydın canım,hadi bekliyoruz fotolarıKızzzlaaaarrrr kargomm geldiiii Akşam resim çekip ekleyeceğim topiğee..
gözünaydınnn heyecanla bekliyoruzzzz
bi benımkı gelmedi zeyooo