- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
Hediyelerim geldiiiiiii :) zeynep'im topigi aciver kahvaltidan sonra yukleyeyim hediyelerimi :)
Ayyyyyyyyyyyyy çok heyecanlı
Katilin kimmişşşşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hediyelerim geldiiiiiii :) zeynep'im topigi aciver kahvaltidan sonra yukleyeyim hediyelerimi :)
hediiyeeeeleeriiimmmm gellddiiiiii yupppiiiiiiii
Benimkiler de gelsin amaaaaaaaaaaaaa
Katilin kimmişşşşşşşş
walaa dertt ettim benn çıkmadann evdenn gelsinn diyee burdan katilcigmee sesleniyorummm senn birtanesinnn
sen hangi bölüme gidincee bakıyolar o hastalıkta bende alerjik sinüzit var ama ben özele gitiim daha çokk
Kuzum güle güle kullan hediyelerini
Canım ben geçen sene haberim olmadan enfeksiyona gitmiştim orda söylemişti doktor ama normalda kbb bölümü bakıyor sanırım
Bu arada sende güle güle kullan hediyeleriniii
Darısı başımızaaa
anam daha hediye topiği açılmadı mı
benim hedayelerim bugün kargoya verilicekmiş sevgili katilim ceylinim öyle söyledi
sabırsızlıkla bekliyorummm gelsin hedayelerimmm
kırmıyım sizii atimm fotoo canım inşallahhh sizinkilerde hemencecik gelirr buraya atimm resmimi bendeedarısı başımıza foto istiyoruz fotoooo
bekliyoruzzz meraklaaaa gözünaydınnn cnmmm
Ojelerime bakiiiiin :) maviler fethetti beni ya :)
Katilin kimmişşşşşşşş
Falkon katilim :) konustuk simdi yazisiyoruz watsuptan. Sirin sirin hediyelerim oldu yuppiiiiii :)