- 28 Mart 2013
- 12.828
- 17.334
- 498
Evet iki suphelimden biri sensin :) digeri pek girmiyo ona kustum evet katilim sensin :)
Ben hazir paketleri bile beceremedim ya canim
Dur bi bakim bi sonraki cekiliste lazim olacak
Oyle tabi de ne bilim. Icime sinmedi hic paketi birde hazir paket aldim o kadar onu bile yapamadimGüç bela biseye benzeri önleri
Önemli olan içi amaaann
Iyi geceleerr :)))Hazır internetdede sorunlar başlamışken yatayım bari agız tadıyla oyunumu oynayamadım :2::2: İyi geceler kızlar hepinizee
Hazır internetdede sorunlar başlamışken yatayım bari agız tadıyla oyunumu oynayamadım :2::2: İyi geceler kızlar hepinizee
Aman canim yaa sanki benimkiler super okduda yamuk yumuk paketledim bendeeOyle tabi de ne bilim. Icime sinmedi hic paketi birde hazir paket aldim o kadar onu bile yapamadim
Iyi geceleerr :)))
Oyle tabi de ne bilim. Icime sinmedi hic paketi birde hazir paket aldim o kadar onu bile yapamadim
Aman canim yaa sanki benimkiler super okduda yamuk yumuk paketledim bendeeonleri guzel gibi arkalari sorma :))
kızlarr eşim yarım saattir benim kolimi hazırlıyor
gözlü bölmeler ve 2 kat yaptıbirazdan diretto markalı kutumu paylaşıcam sizlerle. sanırım aldığım hediyelerin neredeyse yarı parası kadar da kargoya vereceğim
Bısey olmaz kuzum eminim guzel olmuslardirrOyle tabi de ne bilim. Icime sinmedi hic paketi birde hazir paket aldim o kadar onu bile yapamadim
Benimkide baya agir oldu ama bir kere olcak gondrrmisken bari adamakilli olsun istedimkızlarr eşim yarım saattir benim kolimi hazırlıyor
gözlü bölmeler ve 2 kat yaptıbirazdan diretto markalı kutumu paylaşıcam sizlerle. sanırım aldığım hediyelerin neredeyse yarı parası kadar da kargoya vereceğim
Tesekkur ederim tatlimmmvalla seninkiler gayet harikaaa canımmm
Canim ben cam yada kirilacak baska bisey aldigimda kutunun tam ortasina yerlestiriyorum altina ustune sagina soluna destek yapıyorum simdiye kadar kirilan olmadı cok şükür. Olmadı gazeteye sar garanti olsunBenim de ama olsun
Cam birşey var pakette kirilmaz demi
Ohhh ne güzel olmuştur kimbilir :) bizim bi esimiz yokki yardim etsin :)kızlarr eşim yarım saattir benim kolimi hazırlıyor
Bısey olmaz kuzum eminim guzel olmuslardirr
Benimkide baya agir oldu ama bir kere olcak gondrrmisken bari adamakilli olsun istedim
Tesekkur ederim tatlimmm
Aglamayimmm katilcikleeerr.
Eminim kurbanlariniz cok begenicektirrr
ne kadaaaaaaaaaaaa büyükkkkk
Canim ben cam yada kirilacak baska bisey aldigimda kutunun tam ortasina yerlestiriyorum altina ustune sagina soluna destek yapıyorum simdiye kadar kirilan olmadı cok şükür. Olmadı gazeteye sar garanti olsun
Ohhh ne güzel olmuştur kimbilir :) bizim bi esimiz yokki yardim etsin :)
Valla napayim canim beceriksizim elimden bu kadarı geldi. Kurbanim hos görsün beni :)
Kiz neler aldin oyle masallah :)
Ne demek :) beni de ya sorma :)Evet mantikli..
Tesekkur ederim canim heyecan sardi beni
Elif cekilis degisti bugün. Benim katilim senmissin yani bana gonderecekmissin hediyeyi zeynep unuttu soylemeyiiçini de açtıkça sevgili kurbanım paylaşır artık:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?