ana gelmişim haberim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ana gelmişim haberim yok
ana gelmişim haberim yok
günaydın herkese
ay nihayetttt
hoşgeldinnn ex-kurbanımm
acaba ne zaman açıldı hiç haber veren de yok napıyosunuz özledimmm
dün ben telefondan bakarken de uı yazmıyodu ama benim telefondan buraya girince yazılar eksik çıkıyo o yüzden heveslendirmiyim dedim...bu sabah baktım açık
günaydın hatunlar nasılsınız ne var ne yok bayadır giremedim ben yokken neler oldu umarım kaçırdığım birşey yoktur.Bugun gönderiyoruz değilmi hediyeleri:)
hoşgeldin canım...
bugün göndermeye başlıyoruz 26sına kadar süre var...
günaydın herkese
çekiliş fotolarına yetiştim nihohoo
günaydın hatunlar nasılsınız ne var ne yok bayadır giremedim ben yokken neler oldu umarım kaçırdığım birşey yoktur.Bugun gönderiyoruz değilmi hediyeleri:)
günaydınlar
Hoşgeldin tekrar Olası katilim benimmmmmm.
Ben de inşallah göndereceğim bugün. Zaten en uzak ben oturuyorumdur, kargo uzun sürer sürprizi falan kaça
günaydınlar
Hoşgeldin tekrar Olası katilim benimmmmmm.
Ben de inşallah göndereceğim bugün. Zaten en uzak ben oturuyorumdur, kargo uzun sürer sürprizi falan kaça[/
nerde oturuyorsun ki canm benim kurban şanslı yakın bana onunki hemen gider :)
yaa gerçekten mi dün malum tatildi diye evi değiştireyim dedim sonra yorgunluktan ölmüştüm ki aklıma hediyeciklerim geldi paketlememiştim bugun gönderim olacak diye dün gece saat 2 ye kadar paketlemeyle uğraştım :)) kurbanım inşallah begenir :)
Havan kime