- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
Watsaptan durum mesajindananYekta bu ipucunu nasıl buldun? Benim de tek bildiğim katilimin tesettürlü olması. Belki senin yöntemin varsa bulurum bir şeyler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Watsaptan durum mesajindananYekta bu ipucunu nasıl buldun? Benim de tek bildiğim katilimin tesettürlü olması. Belki senin yöntemin varsa bulurum bir şeyler.
hayır canım bende varım) ))))çünküü bende biliyorum katilimiii
Günaydın canlaarr nasılsınız
Gunaydinlaarr :))
Nasilsiniz bayanlar ?
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkeseee günaydınnn
kızlar günaydınlarrr
her ne kadar pek bayram gibi olmasa da bugun, 19 mayısımız kutlu olsun hepinize
Bu arada günaydınlarrrr
Salonun, mutfağın camlarını sildim, çamaşırları makinaya attım geldimmmmm
Kızçeler günaydın güzel Bir hafta olsun hepiniz için..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çekilişe katılıp da sohbetlere pek katılmayan bir sürü arkadaşımız oldu yine gerçi bende haftada bikaç gün giremiyorum o yuzden pek laf söylemeye hakkım yok sanırım ama yine de en azından günde 1 2 satır da olsa bişey yazılsa güzel olurdu :26:
Watsaptan durum mesajindanan
hımmmm, eğer doğru dediydiyse, m3lt3m kurbanım evli diye ipucu vermişti amaa :26:
Evet canim kurbancigimm benimmmohh, hayat bize güzel o zamaaaan
günaydın kızceleeeeerrrr
evet, buna katılıyorumm, ben de kurbanımla çok sohbet edemedimm burdaa :26: ama canımm katilimle çok güzel muhabbetler ettikkk
çekilişe katılıp da sohbetlere pek katılmayan bir sürü arkadaşımız oldu yine gerçi bende haftada bikaç gün giremiyorum o yuzden pek laf söylemeye hakkım yok sanırım ama yine de en azından günde 1 2 satır da olsa bişey yazılsa güzel olurdu :26:
Beni de kandirmaya calisiyorlar şüpheye düştüm
AYNEN Canımmm hiç sohbet etmedim desem yeridirrr o yüzden umarım hediyelerimii begenirrrrohh, hayat bize güzel o zamaaaan
günaydın kızceleeeeerrrr
evet, buna katılıyorumm, ben de kurbanımla çok sohbet edemedimm burdaa :26: ama canımm katilimle çok güzel muhabbetler ettikkk
Hep buralarda bir yerdeyim. Demek ki ben değilim.AYNEN Canımmm hiç sohbet etmedim desem yeridirrr o yüzden umarım hediyelerimii begenirrrr
Gideyim de mozaik pasta yapayım.
Hep buralarda bir yerdeyim. Demek ki ben değilim.
ellerine saglık canımm
HIMMM BELKİDEEE
hanii banaa haniii banaaaa
annem kek yapıyor ister misin
bana yollasanaaaaa
biri beni işten kurtarsın çok sıkıldımm
ben olabilir miyim kiiii
annem kek yapıyor ister misin