Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar selam herkese,
Hediyelerimi paketledim ve farkettim ki ben paketleme özürlüsüyüm.
sen benimkinii görsennn haline şükredersinn benimki daha kurbanımm iinşallah görmezden gelirrr
Ya anlamiyorum hic gicir gicir bi paketim olmadi ne beceriksizmisim ben. Bi dahaki sefere mukavva falan alcam hepsini kutu seklinde yapar koyarim en azindan düzgün dururlar.
aynenn bencedeee rezil olmıyım diye resminide koymuyorumm walaa
Kurbanlarımiz affetsin bizi o zaman
Sen paketleme özürlüsüysen ben neyim acabaKizlar selam herkese,
selamlar..:):)
büyükçe bir koli bulabildim şükür.. birazdan eşimle düzgün düzgün yerleştiricez bakalım:):) paketleme konusunda ben de muzdaripim. ama içim rahatladı valla çoğumuz öyleymiş
Sen paketleme özürlüsüysen ben neyim acaba
Utandığımdan foto koyamıyorum. Hatta bi hediye paketleme sitesi buldum, ordan mı yardım alayım diye düşündüm ama sonradan vazgeçtim.
naber kızlaaar
iyidirrr, film izliyorum, bi yandan da buraya bakıyorummIyi canim senden naber:)
naber kızlaaar
selamlar..:):)
büyükçe bir koli bulabildim şükür.. birazdan eşimle düzgün düzgün yerleştiricez bakalım:):) paketleme konusunda ben de muzdaripim. ama içim rahatladı valla çoğumuz öyleymiş
Hahah yalniz degilmisim:) meltem sende rahatla :)
Ya hatunlar jilet gibi fotograf atıyorlar buraya valla sinir oluyorum. Bi puf noktasi varsa diyiverin hele:)
Lavin sitenin ismini versene belki yardimi dokunur
iyidirrr, film izliyorum, bi yandan da buraya bakıyorumm
Catliciiiim hadi gönder gönder
Kizlar selam herkese,
ne izliyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldiniz hatunlarrrrr yuppiiiii rezill olmaktan kurtuldum daa benki küçükk kutu olduu ben az aldım o zamn ((((((((((
Ahaha.
Aynen bende
Hazir hediye paketleriyle yaptim bende vallahi diğer turlu çok zordu
tv'de Romantik Komedi - Bekarlığa Veda 2