Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese
Günaydın kızlar
hayırlı sabahlar olsun
somada yaşanan olay yüzünden tüm milletimizin huzuru kaçtı topiktede tartışma çıkmış umarım yekta ayrılmamıştır çekilişten.ynlış anlaşılmalar olabiliyo burda pc başında kimse kimsenin ne mimiğini grüyor nede hareketlerini yanlış anlaşılma,kendini ifade edememe durumunun olduğunu düşünüyorum umarım tatlıya bağlanmıştırda olay kimsede çekilişten çıkmamıştır.
banaamııı ahh sen olmasan naparım bennnGünaydın kızlar
Bugün yine kurbanım için bir şeyler bakıp, beğenip alacağım inşallah.
Aslında dün de almıştım ama ne bileyim, paylaşmak gelmedi içimden
günaydınn canımmGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
saanda günaydın katil adayımmmgünaydın kızlar
bizim elimizden gelen sadece bu zaten başka ne yapabiliriz kkiigünaydın canlaar...
canımız yanıyor ...
içimiz kan ağlıyor ..
elden bir şey gelmiyor...
lütfen ölen maden çalışanlarımız için 70000 kelime i tevhidi tamamlamaya çalışalım ...destek verelim...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719276&page=4 ilgili sayfa budur...
Günaydın hanımlar....
elden bir şey gelmiyor dua dan başka....bizim elimizden gelen sadece bu zaten başka ne yapabiliriz kkii
günaydınnn canımmmm
günaydın kzuuGünaydın hanımlar....
hayırlı günlergünaydın herkese
apaydın bi gün olsun ....Günaydın kızlar
elden bir şey gelmiyor dua dan başka....
günaydın kzuu
hayırlı günler
apaydın bi gün olsun ....
kızlar haftasonu nerede kaçta toplanıyosunuz???
eylul05te katılmak istiyormuş bilgi vericem tel.den ona..
Eylül tekrar gelmeyecek mi yoksa kk ya?:26:kızlar haftasonu nerede kaçta toplanıyosunuz???
eylul05te katılmak istiyormuş bilgi vericem tel.den ona..
nasıl? geçmiş olsun bakalımdüştüm
günaydın kızlaaarrr
Missgamzeli hediyelerin çok güzel olmuş bende bugün bir kaç tanesini paketliycem..
düştüm
Canim pazar gunu buluscaz da konusamadik kesin saati yeri. Bugün yarin konusuruz herhalde.
Eylül tekrar gelmeyecek mi yoksa kk ya?:26: