- 20 Ekim 2009
- 4.444
- 4.979
- 723
Canm gecms olsun neden ameliyat oldu baban...benmki de olcak da insaallah biraz korku var ;(
ALLAH a sujur canm cok sevindim temiz ciktiginaÇok sağol canım...1 bçk yıl önce mesanesinde kötü huylu bir kitleye rastlanmıştı..... alınmıştı. Prostat için gitmiştik şansa daha çok çok küçükken Allah razı olsun doktorumuzdan farkedilip alındı. ilk zamanlar ilk üç ay sonra 6 ayda bir kontrole gitti. Şükürler olsun bugün de birşey çıkmadı üreme yok kurtulduk inşallah:) bidahaki kontrolü seneye.. Allah herkese önce sağlık versin başka birşeyin anlamı gerçekten yok.. senin babacığına da acil şifa diliyorum onun derdi ne?
kızlar merahaba babam bugün ameliyat oldu bi kaç gündür koşturuyoruz giremedim pek. maden ocağından gelen haberler de çok fena yaptı beni ya...
kızlar merhaba
hepimizin başı sağolsun, mekanları cennet olsun.. geride kalanlarına ayakta durma gücü versin..
burda da tartışma olmuş sanırım, yekta çekilişten mi çıktı?
ben de yarın yeni işime başlıyorum, hayatım bi düzene girecek inşallah yavaş yavaş
kurbanımın hediyeleriyle de haftasonu ilgilenicem kısmetse
harika olmuşşşşya bim poşetine sarıp versen ben yine mutlu olurum gerçi... hediyeleşmek kadar güzel bişey var mı:):):)
tamam, bunları bim poşetiyle yollarım mademmm
vaaavvv yoksa..... sen sen... benim katilim misin??!!
Canim çok gecmis olsun inşallah düzelir hic bi sıkıntısı kalmaz babaninsağolun kızlar...
inşallah bu kadarla kalsa bari
Hayirli olsun canim yeni isin bi duzene otursunda rahatla bari.kızlar merhaba
hepimizin başı sağolsun, mekanları cennet olsun.. geride kalanlarına ayakta durma gücü versin..
burda da tartışma olmuş sanırım, yekta çekilişten mi çıktı?
ben de yarın yeni işime başlıyorum, hayatım bi düzene girecek inşallah yavaş yavaş
kurbanımın hediyeleriyle de haftasonu ilgilenicem kısmetse
kızlar merahaba babam bugün ameliyat oldu bi kaç gündür koşturuyoruz giremedim pek. maden ocağından gelen haberler de çok fena yaptı beni ya...
Allah şifasını versin
Sabah haberleri aldıktan sonra ağlamamak için zor tuttum kendimi. Bugün çocukları lise gezisine götürecektim çünkü. Çok heyecanlılardı, içime attım üzüntümü. Ama eve geldiğimden beri tutamıyorum kendimi ağlıyorum.
Başım ağrıyor diye şikayet edip durdum günlerdir. Hala yaşıyorum, elim var ayağım var, çalışacak işim, sağlık masraflarımı karşılayacak gücüm var.
Onların aileleri tüm gece uyumadı, onlar uyanamadı. Utanıyorum şimdi bu kadar şikayet ettiğim için.
canımmm çokk güzellerrr banaaa mııı yaptınn hiç gerek yoktuuu
hımm, sana mı acabaaaa
nedense ıkınızının arasında gıdıp gelıyorum ama emın degılım yanlız sana kanım cok ısındı falkoncum acaba senmısın cok supecı davrandın suanhareketlerınden nem kapttım zaten whatsuppda da bır candan konustun bır candan
buarada kızlar benım hedıyelerım hazır ve nazır benı beklıyormus ustelık hepsı paketlenmıs
falkoncuuuuuuuummmmmmmmmm bebısıııımmmm sen mısıııınnn
inşallah düzelir her şey ....hayırlı sabahlar olsun
somada yaşanan olay yüzünden tüm milletimizin huzuru kaçtı topiktede tartışma çıkmış umarım yekta ayrılmamıştır çekilişten.ynlış anlaşılmalar olabiliyo burda pc başında kimse kimsenin ne mimiğini grüyor nede hareketlerini yanlış anlaşılma,kendini ifade edememe durumunun olduğunu düşünüyorum umarım tatlıya bağlanmıştırda olay kimsede çekilişten çıkmamıştır.
Günaydın kızlar
Bugün yine kurbanım için bir şeyler bakıp, beğenip alacağım inşallah.
Aslında dün de almıştım ama ne bileyim, paylaşmak gelmedi içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?