- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.333
Harika olur..atlas pasajın dan birşey alırım ben..
atlas pasajı
terkos pasajına da girin bari gitmişken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika olur..atlas pasajın dan birşey alırım ben..
Kuzummmm..atlas pasajı
Gonderdim canim :)burcu numaramı ulaştır bizi bi şekilde. bende melindada yada truede olsun
Ben pasaji direk alip eve götürmek istiyorum her seferinde :)Harika olur..atlas pasajın dan birşey alırım ben..
Canim pasaj pasaj gezicez senin yerine de :)atlas pasajı
Kuzummmm..
İstanbul forum mu yoksa taksime mi gidilecek?Gonderdim canim :)
Ben pasaji direk alip eve götürmek istiyorum her seferinde :)
Canim pasaj pasaj gezicez senin yerine de :)
Olmazzzzz kısmet olur da birgün gelirsen seninle yicez dondurmayı..özledim yawww vallaaa
bide dondurma yiyin kız benim yerime gezee geze ohh
İstanbul forum mu yoksa taksime mi gidilecek?
Olmazzzzz kısmet olur da birgün gelirsen seninle yicez dondurmayı..
Keşke taksim olsa yaa..foruma nasıl gidilir bilmiyorum,forum olursa mecburen eşim getirecek beni.En son taksim konusuldu diye hatirliyorum ben. Sorun olursa ulasimda forumda olur
İyi gezmeler canım...Ben kaciyorum kizlar öptüm hepinizi aksama girebilirsem görüşürüz yoksa yarina :)
Keşke taksim olsa yaa..foruma nasıl gidilir bilmiyorum,forum olursa mecburen eşim getirecek beni.
Tatlım bilmiyorum..sonuçta ortak karar neyse ona uyarım,sorun değil eşim götürür beni foruma.taksimden esenlere dönmek benim için zor olacak. yani mesafesi nekadar bilmiyorum gerçi. bişeyler söyleyin bende size uyarım..
taksimle esenler otogarı arasında nekadar uzaklık var :26:
benim akşam 4 5 gibi arabaya binmem lazım dönüş için
Tatlım bilmiyorum..sonuçta ortak karar neyse ona uyarım,sorun değil eşim götürür beni foruma.
O zaman forum olsun kuşumbide izmitte ikea yok
gelmişken ikeayada gitmek istiyorum
dediğim gibi yinede uyarım ben size
burcu numaramı ulaştır bizi bi şekilde. bende melindada yada truede olsun