- 13 Kasım 2013
- 923
- 78
aynı tarza gerek yok yahu değişik değişik de eğlenceli oluyor :))
tamam yazıyorrrum
Kandırılıyorum sanki su an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı tarza gerek yok yahu değişik değişik de eğlenceli oluyor :))
tamam yazıyorrrum
kızlar zorunlu hediye varmı yokmu?
Kolay gelsin canım...çok yoğunum bugün siz ne güzel konuşmuşsunuzbende akşam aldığım hediyeleri paketliyeyim yarın fotolarını atarım müsait olursam
Ben hediyeşerimi tamamlamadım henüz ama zorunlu hediye hakkın da bir fikrim yok.:26:kızlar zorunlu hediye varmı yokmu?
ben deodorant aldım:26:
Ben hediyeşerimi tamamlamadım henüz ama zorunlu hediye hakkın da bir fikrim yok.:26:
Deo kullanmıyorum ben,cüzdan alır mıyım bilmiyorum.:26:bence zorunlu olmasın
ben geçen seferde almamıştım. kurbanımada yazmıştım.
istediğim gibi ayna ve tarak bulamadım. basit kullanışsız şeyler almakta istemedim. onun yerine sana kahve fincanı aldım dedim en azından kaliteli kullanışlı bişeydi
ben deodorant parfüm çok nadir sıkıyorum. hatta neredeyse sıkmıyoruma yakın :26:
cüzdanda biraz zevk işi
Kolay gelsin canım...
bence zorunlu olmasın
ben geçen seferde almamıştım. kurbanımada yazmıştım.
istediğim gibi ayna ve tarak bulamadım. basit kullanışsız şeyler almakta istemedim. onun yerine sana kahve fincanı aldım dedim en azından kaliteli kullanışlı bişeydi
ben deodorant parfüm çok nadir sıkıyorum. hatta neredeyse sıkmıyoruma yakın :26:
cüzdanda biraz zevk işi
kızlar zorunlu hediye varmı yokmu?
Ben hediyeşerimi tamamlamadım henüz ama zorunlu hediye hakkın da bir fikrim yok.:26:
Geçen çekilişte çok rahat tamamlamıştım herşeyi,bu çekiliş zorlanıyorum açıkcası.
Valla tatlım sanırım kurbanımla ilgili,zor bir kurbanım var.:26:zorunlu hediye yok kızlar yaa yalan oldu o iş..
aynen bende yaa neden böyle oldu ki :26:
Valla tatlım sanırım kurbanımla ilgili,zor bir kurbanım var.:26:
Bu hafta içi tekrar çıkıcam avm ye,umarım aradıklarımı bulabilirim.:26:hmm benimki zor değil amaa ne biliyim ben zorlandım kendi adıma :26:
bende cmtsi günü güya hediye alacaktım takı falan ama tesettürlü birine ne alsam acaba dedim küpe takamaz galiba ama kolye bileklik tarzını bilemediğim için bir şey beğenip alamadım
şal alabilirsin takması için. alırkende satıyı rahat kullanabilceği bişi olsun dersin
mesela lacivert,siyah, pudra pembesi, bu şal renkleri illaki kullanılır.
ama mesela turuncu çok zor bir ihtimal
bilemiyorum cnm ya şimdi herkes şal takmıyor ya ben bir tane fotosunu gördüm ondada eşarp tarzı bişi takmışbir kaç tane tesettürlü bayanın bloğunu takip ediyorum ordan biraz fikir edinirim diye girip bakıcamherşey sevgili kurbanım için
şal alabilirsin takması için. alırkende satıyı rahat kullanabilceği bişi olsun dersin
mesela lacivert,siyah, pudra pembesi, bu şal renkleri illaki kullanılır.
ama mesela turuncu çok zor bir ihtimal
satıcı sana bonede satmak isteyecektir bence gerek yok. ama yinede alacam diyosan saten siyah lacivert krem alabilirsin
not: kendim için yazmadığımı biliyosun zten benim tanıtma topiğimde şal almayın demiştim çnkü kumaş kalitesinden dolayı hepsini takamıyorum :26: