- 20 Ekim 2009
- 4.445
- 4.982
- 723
ben giremedim çekilişe güvenemedim kendime bi işsiz olarak :78: bu yüzden sizin kurbanların hediyelere sulanıyorum
yahu teknoloji devrindeyiz hediyeleri yollamaya surda sayılı gün kalmış kurbanım bana ulaşmıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim kurbanım bekar ve kapalı:)
kızlar hepsini özene bezene almaya çalıştım.. paketlemede biraz sorun yaşadım.. ikeada hediye paketlemesi yapmıyorlar mesela ordan burdan bulup kaplamaya çalıştım:) inşallah güzel kurbanımın zevkine göre seçimler yapabilmişimdir.. istanbulda yarın son günüm daha vaktim olsa daha bu kadar şey daha alırdım kesin:):) eşim bugün takılıyor bana diyor ki evimizin rıskını başka kadınlara mı yediriyorsun... ben yapmıyorum sen yapıyorsun diyor..
oyyybidahaki çekilişe muhakkak katıl karınca kararınca :) ben gönüllü kurbanın da katilin de olabilirim:)
oooo çok güzel şeyler aldımm :))) yorulduğuma değdi
senin üstünü çizmişim benneden çizmişim ki acaba :26:
heyecanı kaçmasın diye yapmıyotdur belkibende hala ulaşmadım kurbanıma, ulaşmayacagım da
inşallah öyledir dün yağmurda bişeyler almaya çalıştım umarım hediyelerini beğenir
katilin ulaşmıyo demi aynen oyle bende buradan katilime sesleniyrm ses veeer mesaj at merak etme katilin burda de
olurmu bebis ya asıl bu sekilde heycanım kacio bi ses verse sist pist yazsa o bile yeter
Tamam canim ben uydurur biseyler gonderirim sana :) adresin var nasılsa:))benm kendime yaptıgım salon takımı siyah deri üzerine gümüş rengi, ve turkuaz boncukları var, ona göre bişeyler yapıverirsin o zamna
Evet ya katil dedigin yazar dimi ama ? Hos bende yazmadim kurbanima zaten buraya ugradigi yokyahu teknoloji devrindeyiz hediyeleri yollamaya surda sayılı gün kalmış kurbanım bana ulaşmıyor
benim kurbanım bekar ve kapalı:):)
inşallah senindir...
sağol canım benim. sen katilinden eminsin galiba???
Bakiyorum herkesin kurbani bekar. Ben kime ciktim cook mrk ediorm.. Bana da whatsaptan ulaşsa keşke ....
Tamam canim ben uydurur biseyler gonderirim sana :) adresin var nasılsa:))
sen benim katilim olabilir misin acabaa
anaaa doğru adresim de var sendeee
şaka yapıyorum kızz, gönderme sakın bişey
Olabilir miyim kibilmem... Ben senin kurbanin miyim kii
sen ipucu ver, bende ipucu vereyim, orta noktada buluşalım
Katilim bekar,calisiyor,sevgilisi var,watsapp kullanior. Sira sende :)
sen benim katilim degilmişsin yok sana ipucu falan
kurbanın sana nasıl ulaşsın ki zateeen
bilmiyor ki seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?