Tamam anlastik:) kurbanima hediyeyi postalarken sana da mektup atarim :)
Enee bi hatun da fikrini yazaydi iyiydi
anaa aklımdan geçirdim ama yazmyı unutmuşum
kuzum evlerini sen biliyorsun ufak bir biblo gibi bişey olabilir, ya da buzdolabı süsü boyayabilirsin, ufak bir mıknatısta yapıştırdın mı tamamdır
canım nerden alışveriş yaptıysan normal alışveriş bile olsa deki hediye paketi istiyorum
nasılsın iyimisinnn
günaydın kızçelerrrgeçmişi okuyup hemen geliyorum
Onlar minik olmaz mi canim ya ben daha cok orta masada kullanacagi cukur kase yada tepsi gibi bisey düşünmüştüm. Ama biblo da güzel olur :)
günaydınnn nurdanımmm
bütün haftanın yorgunluğu + gece 3te yatmanın sonucu olarak öğlen 1de kalkmak paha biçilemezzz
gidiyim de bi kahvaltı hazırlıyım kendimeee
o zaman biblo türü bişey yaparsın canım
face te gördün mü ekledigim resmi 1 2 hafta önce2 tane kuğu boyadım bende, ahşap degildi ama alçı gibi bişeydi ellerime saglık pek güzel oldular
yalnız yaşayasım geldi valla şuan sen özendirincebenimkiler sabah 9 da başlıyorlar uyandırma seferine, sanki dükkan açacagım
yalnız yaşayasım geldi valla şuan sen özendirincebenimkiler sabah 9 da başlıyorlar uyandırma seferine, sanki dükkan açacagım
Gormedim hemen bakiyorum :)
Gormedim hemen bakiyorum :)
Baktim ve evet gormustun cokta guzel olmus ellerine saglik:) hangi boyayi kullandin kuzum neyle boyadın?
babam varken ben de öyleydimmm, en geç 10da/10buçukta kaldırıyordu
tabi mantıklı bir ihtimal de gece yanlışlıkla bir yere çarpıp uyku arasında hatırlamamış olmanama olsun biz biriyle dövüştügünü farz edelim daha havalı
Ahaha
Gecen gece yine birini dovuyorum baba bi vurdum.
Burnu omzunda baba
Ahahah anladim canim:) bi gidip bakayim objelere de gec olmadan alip baslayayim bende:)o beyaz alçıdan yapılmış bişeydi, ben annemin yönlendirmesiyle boyadımmetal boyası olarak geçiyor sanırım, alta mat boya boyadım, kurudu üstüne de parlak boyayla boyadım :26: o kuruyunca da kağıt şeklinde simler var, yapıştırıcıyı sürüp o tam kurumadan o kagıt simle simleri yaptım :26:
böyle anlatınca ben hiçbişey anlamadım ama yaparken çok eglendim
sizin kalkış saati iyiymiş canım, bizim en geç 9.30 da kahvaltıda hazır oluyoruzasker adam ne de olsa
Ahahah anladim canim:) bi gidip bakayim objelere de gec olmadan alip baslayayim bende:)
sen benden milyon kat daha güzel yaparsın eminimkolay gelsin canım
Gec olsada gunaydin kislarrrrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?