• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

Katilcigim mesajina yanit veremiyorum en kisa surede vericem ins;) whatsapptan yazdim sana ama galiba. Whatsapp kullanmiyosun :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam hatunlar bende bu aksam kurbanimin hediyelerinden resim aticam ama once yemek yemeliyim:)

Bende kurbanıma kitap alıcam ama okuyup okumadığını nerden anlıcam ya offfff:((

Aaaa seni katillikten cikardim ben astrolojik kitaplari sevdigimi yazmistim

di mi di miiii :31:

şu an piyangodan para çıksa bu kadar sevinmezdim vallaaa :52:

:52::52::52::52: hahahah aynen walla kös kös oturmuş tv bakıyordum birde ne göriiimmm katilim yazmış bana hemen gülmeye başladım yanımdakiler garip garip bakıyo bu neye bu kdar sevindi diyolar :))))

:52::52::52::52: hahahah aynen walla kös kös oturmuş tv bakıyordum birde ne göriiimmm katilim yazmış bana hemen gülmeye başladım yanımdakiler garip garip bakıyo bu neye bu kdar sevindi diyolar :))))

gözümün önünde canlandırdım bi ann :9::9::9:

özel nedenlerden dolayı pek gıremıorum şekerim ama fırsat buldukca uçuciyim burayaa :10: kendmle

hemen vereyim :ssz:
kurbancıkım evli benden uzakta ve oda benım gıbı pek ugramıyor buraya yada ben ugramadıgım ve üşendiğim için geçmişi okuyupta gormuyorum kendisni:1::1:

gecenki ipucumuda yazıyım benımle 2, 3 şeyi cok benziyo :52:

blackangel olma ıhtımali var sanki herkesin katili yazıyo yahu benim katilim çok sabırlı ,kurbanını da çok merak etmeyen biri vaar o da eylül dmeek ki katil adayım olabilr:1: :15:

Back