- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım kurbancıgıma el emegi katarak ne yapacagımı buldum![]()
ben seviyorum
![]()
benim hiç el emeği hediyem yok, kurbanım bana kızmaz umarımmm :26::26:
Benim kurbanım sevimli
Kitap akumayi ve makyaj yapmayi seven acık bir hatun buraya kadr ok.Yakında vericegim yeni ipucu sizi elemis olcakk
Benim kubancıgım simdi herseyden habersiz hanim hanimcikk
benim hiç el emeği hediyem yok, kurbanım bana kızmaz umarımmm :26::26:
Benim kurbanım sevimli
Kitap akumayi ve makyaj yapmayi seven acık bir hatun buraya kadr ok.Yakında vericegim yeni ipucu sizi elemis olcakk
sen dışında kimse sevmiyo o zamann
ben bi önceki çekilişte yapmıştım bişeyler de canım şimdi hak geçmek istemedigim için düşünüdm ne yapsam diye ve aklıma bişey geldiumarım becerebilirim tabi :18:
hanım hanımcık dedin beni bi kez daha kaybettin
yiyeceksin yine abla dayagını
![]()
bu nee yaaa hep dayaakk heeeppdayak
benm de daha bikaç parçam hazır sadece :26: zaten katilimi de bilmiyorum, en iyisi çekilişten çekileyim ben![]()
kesin öldülerr
cocuguda yok dedim şekerimmmm
katiiiliiiiim yazzdıııı yuppii :))
bilsen heycanı kalmaz zaten canım bende blmiyorum ama keskin olarak şüphelendiğim hatunlar var
bilsen heycanı kalmaz zaten canım bende blmiyorum ama keskin olarak şüphelendiğim hatunlar var
kıııızzlllaaaaarrrrr katiiiilllliiiiim yazzdııııı yuppi :)))) ne kadar ısrar ettiysemde söylemedi kim oldugunu ama en azından yazdı :))
Benim kurbanım sevimli
Diğer verdiğin ipuçlarını da toplayıp bir liste halinde verir misin acabaaa
kaçırdım ben.
nasılsınız kızlar
benim de kesin olarak şüphelendiğim var, ama beni kabul etmiyiiiii
ohh ohhhh gözün aydınn
benimki de yazsa keşke banaaa![]()
insanın ne zormuş tanımadığı birine hediye alması hazır aklımdayken bende bakayım tekrar tanıtım topiğine gözden kaçırdıklarım varmı diye
Eki Görüntüle 1108317 Eki Görüntüle 1108321
yaa bu kadar mutlu olacagımı hiç düşnmemeiştiimmm inşallah seninkide yazarr:)))