- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
Seni daha farklı canlandırmıştım gözüm de.çok güzel bir hatunsun.sağolun kızlar ya ay çok utandım
siz daha güzelsiniz vallaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni daha farklı canlandırmıştım gözüm de.çok güzel bir hatunsun.sağolun kızlar ya ay çok utandım
siz daha güzelsiniz vallaaa
Seni daha farklı canlandırmıştım gözüm de.çok güzel bir hatunsun.
hani sennnnnnn
kaldırma madem
Kızlar çok yoğuum şimdi sırayla bir sürü okulu arıyorum sınavlardan dolayı daha sora koyarım
Ya böyle değil işte..utandırma şimdi beni.hahaha nasıl canlandırdın bakalım anlat anlat
yoksa böyle mi :86:
hahahahaha
Seni daha farklı canlandırmıştım gözüm de.çok güzel bir hatunsun.
Ya böyle değil işte..utandırma şimdi beni.
Aslında gerçekçi olmak gerekirse sert mizaca sahibimdir,agrasif tarafım agır basar(Allah eşime sabır versin) ama görüntü yumuş yumuş işte.ay trueee avatarından yazdıklarından falan sert gibi duruyorsun ama yüzün yumuşacıkk :114::114:
Aslında gerçekçi olmak gerekirse sert mizaca sahibimdir,agrasif tarafım agır basar(Allah eşime sabır versin) ama görüntü yumuş yumuş işte.
Okul çıkışında kurbancıgıma hediye almaya gidecegim :)
Bilmem artık..ehehh o yumuş surata sinirlenmek komik duruyor muuu
Aslında gerçekçi olmak gerekirse sert mizaca sahibimdir,agrasif tarafım agır basar(Allah eşime sabır versin) ama görüntü yumuş yumuş işte.
cnm bendede tam tersi durum var duruşum çok sertmiş herkes çok sinirli sanıyor beni sürekli güleç nasıl durulur hiç bilmiyorum ama içim hiçte sert değildir minik her an gülmeye hazır kız çocuğu var içimde ama dışıma pek yansımıyor galiba ya da beni ilk kez görenler burnu havada biri sanıyorlar beni tanıdıkça ısınıyorlarmış
bana da hep soğuk nevale derler hiç öyle mi görünüyorum Allah aşkına
amannn karşındaki nasıl görmek istiyosa öyle işte..
kimse kimsenin içini bilemiyo..
bana da soğuk derler. Aslında hiçte öyle değilimdir.Kendileri bakmayı bilmiyorlar bence
bana da hep soğuk nevale derler hiç öyle mi görünüyorum Allah aşkına
amannn karşındaki nasıl görmek istiyosa öyle işte..
kimse kimsenin içini bilemiyo..
Sen mi sertsin??? Yumoşsun sen yumoş..beni de soğuk bulurlar.cnm bendede tam tersi durum var duruşum çok sertmiş herkes çok sinirli sanıyor beni sürekli güleç nasıl durulur hiç bilmiyorum ama içim hiçte sert değildir minik her an gülmeye hazır kız çocuğu var içimde ama dışıma pek yansımıyor galiba ya da beni ilk kez görenler burnu havada biri sanıyorlar beni tanıdıkça ısınıyorlarmış